“Lažem muža da idem na fitnes” – Ispovesti
Ispovesti

“Lažem muža da idem na fitnes”

“Sinoć sam bila kod ljubavnika, koji je bio moja ljubav iz mladosti. Imam 44 godine i već dvije godine se redovno nalazimo. Svakog četvrtka dok moj muž misli da idem na fitnes, a ja ležim u hotelskoj sobi sa drugim.

Čak sam ga uspjela nagovoriti da on svakog četvrtka priprema i kuha večeru, a prije nego odem na “fitnes” naredim mu šta želim da me čeka na stolu kada se vratim.Osjećam se kao kraljica.

Svaki put me ljubavnik vrati svojim autom i ja izađem 3-4 bloka prije moje zgrade, ali sinoć kada me je vratio i dok sam izlazila iz automobila vidio me je njegov rođeni brat koji je šetao psa.

Evo od sinoć sam u panici i svaki zvuk telefona me presječe, pomislim da zove brata da mu kaže za mene.

Ne znam zašto mi je Bog učinio ovo i zašto mi ne dozvoljava da barem malo uživam u životu, a baš mi je barem taj četvrtak bio dan kada sam zaboravljala na sve brige i probleme.”

BONUS ISPOVEST:

Moja svekrva, bivša svekrva mi je uništila život… Godinama je pokušavala i prije godinu dana nas je rastavila i to za sva vremena… Ja sam dijete iz mješanog braka, mama mi je hrvatica, a tata srbin i to mojoj svekrvi nikako nije odgovaralo.

Za 5 godina braka svašta sam pretrpila, tukla me ona, tukao me muž… nisam mu uzimala za zlo, jer je konstantno bio pod velikim pritiskom. Sve je pokušavala da me ocrni i da me predstavi kao lošu osobu, ali ja sam se zbog toga mnogo više trudila da budem dobra supruga, dobra snaha, dobra majka.

Ne pretjerujem bila sam savršena snaja. Međutim, prošle godine moja svekrva me odvela u vikendicu i tamo “nakljukala” tabletama za spavanje i… UHVATILA ME SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM… meni nepoznatim, ali njoj itekako poznat jer mu je ona platila da taj dan dođe… plan koji je sigurno mjesecima pripremala…

Napravila je bezbroj fotografija, video klipova mene i tog nekog momka… Naravno sve pokazala mom muži i tu je bio kraj. Vjerujte da nisam ni pokušavala da se opravdavam, toliko je bilo sve bez greške organizovano i odrađeno da sam bila nemoćna… Ni kriva ni dužna UHVAĆENA NA DJELU!!!

Vratila sam se sa kćerkicama kod mojih, živimo od socijalne pomoći i onoga što mama i tata zarade od sezonskih poslova… uništen mi je život totalno i kada počnem razmišljati o budućnosti koja me čeka padam u tešku depresiju.

Izvor: novi.ba

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt