Posvetila sam se studiranju, poslu, preživljavanju i deci – Ispovesti
Ispovesti

Posvetila sam se studiranju, poslu, preživljavanju i deci

Razvedena sam već 10 godina, isto toliko sam i sama. U stranoj zemlji bez ikoga svog. Posvetila sam se studiranju, poslu, preživljavanju i deci i nisam ni osetila kako su godine proletele.

Odjednom sam zastala i pomislila užasnuto : 10 godina me niko nije voleo, takao…Nisam isto toliko dugo volela nekoga. Sada mi je 45, sad sam zapuštena, nema traga onoj lepoti za kojom su se svi okretali… Pomislim bože pa je li moguće da više nikad neću biti zaljubljena, osetiti strast, žudnju, neizvesnost,voleti…živeti sve te predivne osećaje bar još jednom dok sam živa…

Ali valjda ta energija kad ju pokrenes sama i dodje. Sinoc mi se javlja momak kao s neba pao 25 godina… Toliko je pokrenuo zivot u meni da je to nevjerovatno. Nisam znala da neko sa 25 godina ima takvo znanje.

BONUS:

Naučite prepoznati zločestog dečka na kojega ne treba gubiti vrijeme

1. On je zločesti dečko na kojega se pravila ne odnose. Frajer kojega „nije briga“ možda se na prvu čini kul i seksi, posebno ako preskoči radni dan kako bi bio s vama ili zato što je vikao na onog frajera koji vas je slučajno gurnuo u trgovini, ali stručnjaci tvrde kako muško ponašanje u krevetu nije puno drukčije od njihovog ponašanja izvan spavaće sobe. Pitanje je vremena kad će se u krevetu pojaviti pravilo koje će ignorirati poput ostatka.

2. Kad vas je prvi put pozvao van i odbili ste ga, nije odustao i trudio se još više. Zahvaljujući nizu romantičnih fimova o njegovoj ludoj i neumornoj potjeri za prekrasnom djevojkom koja ga uvijek iznova odbija, no do kraja filma ju i pak osvaja, ova nam se karakteristika vrlo rijetko čini negativnom, no ona može značiti i sklonost prisilnom seksu ili silovanju.

3. Njegov je fetiš ponižavanje, degradiranje i nanošenje fizičke boli. Ovo nije poput BDSM-a gdje je degradiranje i bol potpuno uzajaman interes. Ovog frajera seksualno uzbuđuje pomisao da vam je nanio fizičku bol. Takve preference, također poznate kao „parafilija“) ne odlaze samo tako. Ako je njegov fetiš ponižavanje, to je interes koji će ga pratiti tijekom cijelog života.

4. Na zabavama je povučen i introvertan. Onaj tihi frajer koji u društvu nema potrebu biti dio grupnih razgovora i na svoj kul, karizmatičan način to čini tako da djeluje misteriozno i time još privlačnije, na prvu se može činiti zanimljivim i nevinim. Ipak, takva vrsta ponašanja znači i indiferentnost kad je u pitanju dobrobit drugih, što je često i znak sklonosti prema nasilnom seksu.

5. Umjesto toga da ga vaša neraspoloženost za seks odbije, čini se da ga vaše odbijanje uzbuđuje još više. Ovo i ne mora biti očito poput toga da mu kažete „ne“ ili da jednostavno ignorira vaš otpor na seks. Većina će muškaraca prestati pokušavati u trenutku kad shvate da niste raspoloženi ili jednostavno ne želite pristati na seks u danom trenutku. S druge strane, postoje frajeri kojima će upravo to odbijanje povećati seksualnu želju jer preferiraju seks pod prisilom i, iako se takvo ponašanje isprva može činiti bezazleno (mnogi će reći da su se šalili u trenutku kad shvate da su pretjerali), ono je jedan od glavnih znakova za bijeg.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt