“Kad sam otvorila kovertu doživela sam šok” – Ispovesti
Ispovesti

“Kad sam otvorila kovertu doživela sam šok”

Juče sam se udala i cijeli dan se tresem od šoka koji sam sinoć pretrpjela nakon svadbe… Svadba je bila zaista super organizovana, sve na nivou i nisam mogla ni da zamislim da će me moja najbolja prijateljica, MOJA SESTRA, kuma, sve na svijetu da izda na najgori mogući način. Kao da sam znala kada su mi pred kraj svadbe davali koverte sa novcem namjerno sam malo poderala kovertu moje “sestre”…

Nisam imala prilike da provjerim koliko je ubacila u kovertu, ali nakon svadbe kada smo ja i moj muž otišli u sobu prvo sam našla poderanu kovertu, kovertu moje “prijateljice”, a kada sam je otvorila ŠOK… U koverti je bilo samo 50 eura… tri puta sam provjeravala, ali samo 50 eura. Jedva sam se suzdržala da ne zaplačem… ccc… sramota… kuma umjesto da stavi 500 eura… ccc… bolje da mi nije ni davala ništa… koza.

Više je sinoć pojela i popila ko kakva krava ne znam gdje sve stane koliko može da pojede, a pića naravno samo najskuplja… cura na nivou, kćerka bogataša, ej… glumi neku facu, a ovamo kod mene, najbolje drugarice se stisnula. Ne mogu da vjerujem sa kim sam se godinama družila. Vjerujte danas sam razmišljala da joj spakujem 500 eura u kovertu i pošaljem, ali odustala sam… križam je zauvijek, kao da nikaa nije postojala. Što više razmšljam o njoj sve sam ljuća… Sutra trebamo na medeni mjesec, ako ovakva budem bolje da ne idem.

BONUS:

Veze na daljinu nisu lake, ali su zbog ovih stvari posebne

Related Articles

1. Trenutak kada se ugledate nakon dugo vremena, praktički je trenutak zbog kojega je nastala riječ ‘napaljen’. Tijekom udaljenosti ste toliko nedostajali jedno drugom da je jednostavno nemoguće da se zasitite seksa, poljubaca, dodira, pogleda… Ozbiljno razmišljate da ga prestanete dočekivati na kolodvoru jer je pravo mučenje kontrolirati se dok ne dođete do stana.

2. Vikendi se svode na seks i jelo. Kada se ne seksate, jedete, a svaki trenutak u kojem ne jedete, provodite u krevetu. Postoje li uopće bolji vikend planovi?

3. Vaša veza počiva na dobroj komunikaciji, a što vam itekako koristi u krevetu jer kada počnete govoriti što volite da radi vašem klitorisu, on vas doista sluša i nastavlja raditi ono što volite da radi vašem klitorisu.

4. Seks na brzaka doveli ste do savršenstva. Što znači da kad god vas uhvati neutaživa želja za seksom, vi ćete znati kako se nositi sa situacijom. Jer kada on za 10 minuta mora krenuti prema aerodromu, vi itekako znate kako tih 10 minuta iskoristiti, na obostrano zadovoljstvo.

5. I udaljenost ima svojih čari. Sekstanje, FaceTime seks, seks preko telefona… Sve to daje vam potpuno pravo da se iskreno nasmijete svakome tko se ruga vašem seksualnom životu. Jer vašem životu seksa definitivno ne nedostaje i vjerojatno je intenzivniji, raznolikiji i zabavniji od mnogih drugih veza.

6. U svaki seks ulažete maksimum. Jer jako dobro znate da je pred vama svega par dana orgazama i želite te dane iskoristiti na najbolji mogući način.

7. Vaš seks je magična kombinacija ljubavi, tuge, ljutnje i sreće u isto vrijeme. ‘Volim te.’, ‘Želim te u sebi zauvijek.’, ‘Užasno si mi nedostajao.’, ‘Zašto ne živimo zajedno?’, ‘Užasno ćeš mi faliti…’ Sve te emocije pomiješane zajedno čine recept za najstrastveniji seks koji možete zamisliti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt