“Ja čuvam njihovu djecu, a oni me snimaju” – Ispovesti
Ispovesti

“Ja čuvam njihovu djecu, a oni me snimaju”

“Čuvam djecu jednoj imućnoj familiji već 2 godine.

Nekad znam prenoćiti tu ako se oni vrate suviše kasno, tako da se podrazumijeva da jedem i tuširam se u njihovoj kući.

Juče sam prvi put preturala po njihovom kupatilu (znam da je to loše), tražila sam pincetu. I pronašla sam na polici skrivenu kameru!

Ne znam šta da radim. Zašto bi stavili kameru u wc ako je samo zbog toga da me provjeravaju? Vjerovatno imaju kameru u svakom dijelu kuće ali ovo je već ilegalno da me snimaju dok se tuširam i obavljam nuždu mislim da je zakonom zabranjeno?

Provjerila sam kameru ali na njoj ne vidim nigdje memorijsku karticu, sad ne znam šta da radim”

BONUS ISPOVEST:

 

DODIRNUO MI JE GRUDI IZAVUKAO RUKU! Moja maca je prskala kao fontana!

 

Obukla sam te večeri kratku letnju haljinicu na bretele, gole noge, crne visoke štiklice i tanki čipkasti brus da ne smeta mojim dojkama u onoj letnjoj haljinici. Stavila sam šminku da izgledam što izazovnije, na usne crveni ruž i na uši kristalne mindjuše koje su visile sa lančića. Plava kosa spuštala mi se na ramena sve do “v” izreza koji je otkrivao bar pola mojih krupnih dojki i jasno pokazivao onaj tanani čipkasti brus što je samo pojavavalo seksipil.

Ispod haljine bile su tanane gaćice iz kompleta sa brusom i moja uspaljena, vrela pička koja je večeras izlazila da bude pojebana. Konačno.

Počelo je pre par meseci. Na raznim sajtovima za upoznavanje tražila sam sebi oduška od dnevnih stresova kancelarije, i svakodnevnog života. Moj suprug malo je obraćao pažnju na mene, i iako se veoma volimo, veoma mi je nedostajao…pa seks. Ali opet, ako znate ili se makar malo razumete u žene, znate da nije to samo seks, da je za nas sve zajedno seks a sam čin jebanja je samo potvrda toga. Želimo da se osećamo ženstveno, poželjno, lepo, i u stalnom stanju poželjnosti da se osećamo da smo uvek lepe i da nas želite.

E toga mi je falilo….iako sam lepa i poželjna, gotovo “Trophy wife”, nedostajalo mi je toga…. Tako sam polako počela peko fona da tražim razne ženske grupe, savete… i polako sa linka na link prelazila do sve mračnijih delova interneta…erotike, pornografije, do onih mračnih kutaka koji se spolja čine čudnim, nedodirljivim a onima koji se u njih upuste u stvari se pokažu oslobadjajućim, srećnim….

Došla sam tako do erotskih sajtova, erotskih priča. Bile su lepe popaljive, neću lagati, masturbirala sam često dok sam ih čitala, ne sačekavši da se završe pa da izdrndam pizdu, već u sred priče bih podigla sebi majicu ili šta sam već imala i masirala grudi i bradavice, a posle zavlačila ruku u gaćice….

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt