REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ! – Page 6 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ!

– Hajde kurvo dođi da te jebem. Voliš to, jel tako? Voliš da se slikaš dok te jebu.

Odmah sam ukapirao da je došao do slika koje je slikao onaj Francuz. Ona je uzdisala i skakala mu na kurcu što je mene napalilo i počeo sam da ga drkam. Mali je rasturao a ona je uživala. Pričala mu je svašta, da se mali napalio i jebao je još žešće i jače. Čim sam svršio vratio sam se u stan i sačekao ženu. Dođe ona kao da nije bilo ništa. Kažem joj da legne kraj mene i da sam bio gore i čuo kako se jebe sa klincem.

Poče da plače i da priča kako je mali na internetu našao one njene slike i ucenio je da se jebe sa njim ili će pokazati iste celom komšiluku. Zakazao joj je da dođe sutra i da će je jebati sa drugovima.

Zbunim se i ne znam šta da radim. U tom razmišljanju prekinu me kolega sa posla koji me zvao i rekao da ce doći do mene uveče u vezi posla.

– OK, čekam te – rekao sam mu.

Došao je i pričali smo o poslu i kako je u firmi haos u trećoj smeni i kako bi bilo dobro da pođemo zajedno tamo i ostanemo do ujutru.

– Dobro idemo – kažem ja i javim se ženi da neću doći do ujutru.

Kada smo stigli tamo pozvao ga je neko na mobilni i on reče kako će završiti posao i doći. Požali mi se da mora da ode da mu stari roditelji nisu dobro. Naravno da sam mu rekao da odmah ode i pomogne im. U firmi je sve bilo OK ali kada sam došao kući nađem na stolu slike moje žene sa onim Francuzima. Iznenadim se. Ona mi ispriča kako se moj kolega vratio u moj stan i pokazao joj slike i rekao da će ih pokazati svim radnicima u mojoj firmi ako je ne bude jebao. Naravno, moja kurvica mu je dala sa zadovoljstvom.

Vidim da su stvari izmakle kontroli i pozovem jednu firmu koja mi je nudila posao ranijih godina ali sam ih izbegavao jer nisam želeo da menjam grad. Gazda se oduševi i ponudi mi da se sutradan nađemo i da porazgovaramo. Da ne dužim, dogovorili smo se i ja sam za neka dva-tri dana napustio firmu, stan i grad u kojem sam proveo petnaest godina. Sa ženom sam se dogovorio da pazi šta radi da se ne bi desilo isto. Skratila je kosu i ofarbala se. S obzirom da smo voleli avanture postali smo svingeri i redovno se viđamo sa nekoliko parova, ali van našeg grada. Sve se vratilo u normalu, jedino mi sumnjivo zašto moj gazda često svraća kod nas.

Previous page 1 2 3 4 5 6
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt