REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ! – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ!

Standardno mi je gurnula guzu u krilo i počela da vrti. Digo mi se odmah. Počeo sam polako da je mazim i pitam je kako je bilo na poslu:

– Jebala sam se sa tri tipa u isto vreme. Razvalili su me.

– Šta kažeš? – zbunjeno pitam misleći da me pali.

Nažalost sve je bilo istina, kako mi je ispričala prvo je direktor napao i pojebao u kancelariji uz reči:

– Dođi kurvo, hoću da te jebem kao što te jebe šef a posle ćeš zadovoljiti i moje poslovne partnere.

Da bi je potom odveo na večeru sa dva tipa iz Francuske od kojih je jedan odmah tražio da je jebe u WC-u restorana što je ona rado prihvatila. Znam da voli da se jebe u WC-u jer sam je i ja kao momak stalno rasturao na takvim mestima. Posle toga su otišli u hotel i svi trojica je zajedno jebali. Kaže da je sve bilo dobro ali ne sviđa joj se što je jedan od njih povremeno slikao u raznim pozama i plaši se da bi te slike mogle doći u pogrešne ruke

Ništa se specijalno novo nije dešavalo dok jednog dana nisam video da komšijin sin, dok sam zaključavao kola, nije počeo da dira moju ženu po dupetu na ulazu u zgradu. Pravim se da ne vidim i uđem u lift sa ženom i odem u stan. U stanu je pitam šta se dešava.

– Ništa samo se mali pali na mene – odgovori mi ona.

Ja malo prilegnem i primetim da ona proverava da li spavam. Ja se, naravno, promeškoljim i kao zaspem. Izađe ona iz stana a ja polako za njom. Ode ona na vrh zgrade u kućicu za lift. Ulazio sam par puta tamo kada su ga majstori popravljali. Priđem polako i čujem da nije sama. Prepoznam glas od onog klinca.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt