REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ! – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ!

Ništa samo joj reci da me ne budi kada dođe jer sam umoran i u krevetu sam.

– Važi, preneću joj – kaže on.

Posle desetak minuta izlazi iz zgrade moja žena i muž njene drugarice. U auto i pođu prema gradu. Ja naravno za njima ne sumnjajući gde će. Ali blizu našeg stana ima jedna šumica gde parovi često svraćaju kolima.

Skrenuo je tamo a ja ugasim svetla i polako dođem blizu njih. Srce mi udara kao ludo. Pa ne jebe je valjda i on. Setio sam se jednom da mi je rekao kako ne može da nađe veliki kondom i da su mu svi mali i da pucaju. Mislio sam da se hvali. Sačekam malo i otvorim prozor. Čujem kako pričaju i kako joj on kaže:

– Ajde kurvice uzmi ga u usta pa ću te guziti kao niko do sada.

– Ah – uzdiše ova moja i saginje se.

Ne vidim dobro. Digo mi se kurac i ja ga polako drkam. On kao da to zna otvara vrata i vidim moju ženu kako sisa ogroman kurac. Auuuuuu, pa to sam video samo na filmu. Nalazim se u čudu.

– Tooooooo… Ogroman ti je, a ja volim samo takve. Želim da me rasturiš jebaču moj. Ja sam tvoja kurvica – priča moja žena svašta.

Ja napaljen gledam i drkam. Izvodi je napolje i okreće da je naguzi od pozadi. Diže joj suknjicu kada ja vidim iste one mrežaste čarape kao na netu. Malo bolje kada vidim i cipele sa štiklicom iste. Poludim. Skinuo joj je haljinicu i ona ostade u korsetu – istom onom kao na netu.

Pa to je ona, a i kurac je veliki tako da je verovatno on jebao i slikao. Navuče je na kurac i poče da je bije po guzi

– Mešaj mi kurvo – viče, a ona uzdiše i vrti guzom kao luda.

– Da, jebi me, to obožavam – kaže ona u transu.

Ustanem sutra ujutru i vidim da je ona već u kupatilu. Uđem a ona oblači korset i haltere a ja kao zbunjen uhvatim je od pozadi i probam da je nasadim na kitu onako preko gaća. Ona se kao pomeri ali poče da vrti guzom. Mene to napali pa ga izvadim i sjurim do jaja. Ona samo uzdahnu i poče da meša.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt