REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ! – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ!

Obrij se i obuci sve belo. Jebaću te kurvice.

Naravno pravim se da ne znam ništa ali ceo dan razmišljam i taman da je pozovem da odemo na ručak javi mi se ona da mora ostati prekovremeno.

– Dobro – kažem ja i naglo mi se digne kurac i odem u WC da ga drkam.

Zovem ponovo ali nedostupna. Poludim još više i ne znam šta da radim. Znam da je jebe ali me to pali. Voleo bi da ih vidim. Setim se par puta kada bi video njenog šefa kako me gleda nekako čudno. Verovatno je jebe odavno ali ja to ne znam a i ova moja voli miniće i da joj svi vide tange kada je na ulici. To je moderno kao. Došla je kasno i sa vrata je otrčala u WC da se istušira i umorna legla. Tako slučajno saznam da se jebava sa šefom. Ustanem sutradan ona opet u WC-u. Doteruje se. Uzmem mobilni i vidim da je obrisala sve poruke ali slučajno upadnem i vidim da isprobava par tangi različitih boja. Kažem joj da se doteruje kao da je čeka neki jebač na poslu. A ona će:

– Pa jesi li ti normalan! Šta ti pada na pamet?

Nasmejem se kao da se šalim. Ode ona na posao a ja na svoj posao. Od dosade upalim kompjuter i malo na internet na neki naš sajt, naravno seks, i gledam neke domaće fotke kada na jednoj vidim sličnu spavaću sobu mojoj. Devojka na slici super riba u seksi vešu. Ma pomislim – nemoguće je. Jeste slična mojoj ali znam da moja nema takav veš. Halteri, korset, čarapice mrežaste i neke cipele sa velikom štiklom.

Ništa, gledam dalje i ostale slike kako neki kuronja rastura tu ribu ali nigde se ne vidi lice

Slična je mojoj ženi pa se napalim i pomislim da je ona i odem da ga drkam u WC. Taj dan mi prođe nekako i uveče sedim kada se moja žena vratila sa posla i pita me da odemo do nekih prijatelja u posetu. Ja umoran odbijem a ona uz moje odobrenje pođe sama i kaže mi da je ne čekam da će zakasniti. Naravno, ja pomislim da ide da se jebe sa nekim i pođem za njom. Vidim da ide kod drugarice i naravno pođem nazad. Ali đavo mi ne da mira i zovnem druga i zamolim da mi da njegov auto. On misli da ja imam neku ribu i da mi svoj auto a ja pravo kod zgrade njene drugarice. Sedim i čekam. Nema je. Pozovem mobilnim i javi se muž njene drugarice. Kaže da su u sobi njih dve i da pričaju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt