REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ! – Ispovesti
Ispovesti

REĐALI SU SE NA MOJOJ ŽENI: Neumorno je tražila JOŠ!

Igrom slučaja sam izašao na chat da se malo zezam. Počnem da tražim nekoga iz moga grada i naletim na neku ribu koja ne može bez seksa sa strane. U priči joj kažem kako sam željan seksa sa nekom udatom ribom i reč po reč je ubedim da mi pomogne i kaže mi ime neke koja voli da se kreše pored muza i sa drugima. Posle par imena spomene i ime moje žene.

Naravno ja kažem da ne znam nijednu i da mi pojasni koje su to žene. Jedna po jedna i kada je došla do njenog imena očekujem da je to neka druga ali ona opiše tačno njenog muža i moje ime. Kažem da je znam i da joj muž nije OK tip ali da je žena fina. Odjednom stres.

– Pa ona se jebe ko luda. Rastura je šef na poslu – kaže moja sagovornica.

– Ma nije tačno – kažem joj.

Moja sestra radi sa njom i videla je kako je šef jebe u WC-u kada su ostali da rade prekovremeno – odgovori ko iz topa.

Related Articles

Toga dana sam bio tako nervozan pa sam počeo da vraćam film i saznam o čemu se radi. Oženio sam ekstra lepu i zgodnu devojku koja me je volela i sa kojom imam dvoje dece tako da nisam mogao da verujem da je to istina. Uveče kada je došla sa posla jer je kasnila sačekam je i pokušam da je pojebem u kuhinji ali ona ode u WC i skine tange i opere ih odmah. Setim se da sam par puta video da sa posla odmah pere tange i oblači druge. Legnem ali ne mogu da spavam jer stalno zamišljam kako je mladi šef guzi u WC. I digne mi se što je ona osetila i samo mi gurnula guzu u krilo i počela da vrti.

Ja napaljen pomerim joj tange i gurnem ga iz sve snage što je ona željno dočekala. Pred svršavanje stavim joj prst u usta i kažem da zamišlja da sisa drugi kurac

Počela je da uvlači moj prst i da liže. Svidelo joj se i svršila je ko luda.

– Čiji kurac sisaš – pitam je a ona se nećka da kaže.

– Tvoj i samo tvoj!

– Pali me kada pomislim da te ja jebem a da ti sisaš kurac nekome drugom. Čiji bi volela da pušiš?- pitam je onako pred svršavanje.

– Šefov kurac želim u sebi!

– A i čuo sam da mu je veliki i da jebe žene na poslu.

To me popali još više i nastavimo da se rasturamo. Sutradan vidim da proba tangice i stalno trči u WC. Vidim da je obrijala pičku ali ne mogu da joj nađem mobilni telefon. Pogledam krišom u torbu i nađem ga. Na brzaka otvorim SMS i nađem poruku od šefa:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt