OPALIO SAM DRUGAROVU KEVU! "Šljepkaj me, samo neka puca..." – Ispovesti
Ispovesti

OPALIO SAM DRUGAROVU KEVU! “Šljepkaj me, samo neka puca…”

Zovem se Marko. Studiram na Pravnom fakultetu u Beogradu. Jednog jutra probudio me je kolega Stefan i pozvao da dođem kod njega kako bih mu pomogao da unese neki nov nameštaj u stan. Na brzinu sam se obukao i otišao do njegove kuće. Kada sam stigao, u stanu su bili Stefan i njegova keva.

Žena od ne preko 42-43 godine, crne kose i srednjih grudi. Bila je u kratkom šorcu, majici na bratele i nekim belim sandalama. Poprilično zgodna žena – pomislio sam u sebi. Sišli smo ispred zgrade i počeli da nosimo stvari. Kada smo uneli krevet i komodu, pozvonio mu je mobilni. Bio je to njegov ćale koji mu je rekao da hitno mora da dođe do njega jer mu se pokvario auto, koji je bio na oko kilometar od kuće. Valjda da bi mu pomogao oko popravke, šta već.

Ja sam se ponudio da krenem sa njim, ali mi je Stefan rekao da ostanem kod kuće sa njegovom majkom i da će brzo da se vrati. Tako je i bilo. Sedeo sam na fotelji dok je Stefanova keva, koja se zove Dragica, sedeli na stolici koju sam ranije uneo. Pričali smo o faksu, politici i sličnim stvarima, kada mi se požalila kako je boli vrat. Zapitala me je:

– Srećo, hoćeš malo da izmasiraš teta Dragicu?

– Hoću, gospođo, što da ne – odgovorio sam.

– Idi do ormara, tamo je krema, u onoj maloj posudi – rekla je, blago se smeškajući.

Uzeo sam kremu i počeo da je masiram. Dragica je počela da ispušta neke zvuke koju su više priličili za kresanje nego za masiranje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt