MOJA MLAĐANA KOMŠINICA: "Cepaj mi gaćice, puni me slobodno pijem tablete"! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

MOJA MLAĐANA KOMŠINICA: “Cepaj mi gaćice, puni me slobodno pijem tablete”!

– Drkaj ga… Polako…

I počela je da ga drka. Polako. Gore, dole, uz i niz. A ja sam lice zagnjurio među njene sise počeo oprobani ples jezika i usana – kružio sam oko jedne bradavice, lizao je. Uvlačio u usta, sisao, a onda na drugu prelazio, sve to ponavljao, pa se na prvu vraćao. 0, kako je Sanja jecala! 0, kako mi je kurac prstima stezala! Niz njene sise, preko stomaka, primakao sam se Venerinom brežuljku, nestrpljiv da što pre skinem te njene crne helanke, nestrpljiv da što pre vidim, liznem i onjušim taj nekoriććeni pičić, nestrpljiv da pod jezikom osetim kako joj klitoris raste i nadima se. Povukao sam helanke niz njene noge, zatreptao kad sam ugledao minijaturne, crne gaćice obrubljene finom čipkom, a onda jednim potezom te gaćice iskidao i bacio ih negde u ugao.

– Kupiću ti sto takvih svilenih gaćica – prošaputao sam, zabijajući lice u zlato dlačica, zabijajući lice među njene noge, ka rumenom raspičju, koje se presijavalo od Sanjinih sokova, od Sanjine strasti i želje.

– To, Marko, to… – zajecala je, kad sam prstima razgrnuo njene usnice na pici i jezikom kliznuo po klitorisu.

Slankasto – kiseli ukus mladog picica, miris oprane zene, raspomamio me je! Jezik mi je divlje lutao po njenom picicu vracao se na klitoris, a prsti desne sake sami su trazili put da se u nju zabiju, da taknu ono magicno, sunđerasto mesto u unutrasnjosti pice, koje je kod svake zene osetljivo, koje je kod svake zene osigurac, koji kad se takne oslobađa cistu energiju… Nisam vise mogao da cekam, nisam! Legao sam na nju, noge joj rasino, da me njima obgrli, da me stegne, da uhvati ravnotezu na leđima, da kukove izdigne i namesti se za prvi ulazak… Glavićem sam klizao po usnicama njene pice, pipavo i drhtavo trazio put i, kad sam ga nasao, malo sam gurnuo, tek da samo glavić uđe, da osetim koliko je uska, koliko je tesna, da osetim koliko je klizava i vlazna, da osetim da je za mene spremna. A bila je! Itekako! Uklizao sam lako, preko nauljanog prolaza, u vrelu dubinu moje mlađane Sanje. Uzdahnula je i nokte mi u leđa zabila, sama se jos malo nabila. Mada sam pomalo gajio nadu da je jos uvek bila devica, nije mi nimalo zasmetalo gto nije bila. Jebi ga, nisam u svojoj triciesetoj mogao odekivati da ću jos koji himen poderati. Proslost je to za moje godine…

– Uuuuu – jeknula je, kad sam joj ga skoro citavog uvalio.

– Uuuuuu, punis me…

Osetio sam elastično stezanje njenih unutrašnjih mišića, povlačenje zidova vagine pred mojim mesnatim klipom. Trenje je bilo toliko snažno, da sam poželeo da vrisnem od sreće – moja mala komšinica imala je najtesniju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu!

– Jebi me, jebi me! – molila je, uvijajući kukovima, nogama me na sebe još više navlačeći.

I počeo sam da je jebem! Malo napolje, pa svom snagom unutra, do jaja. A ona je na svaki moj nalet tihim vriskom odgovarala, trzala se, dahtala, stezala me nogama i rukama, ujedala za ramena. Raspomamljen, zgrabio sam njene noge, kolena joj sa ramenima spojio, izdigao se i u nju, raspuklu kao kajsija, zabijao svoje meso, brzo, divlje, sve brže i brže, bez igrica mešanja, bez ikakvog cifranja, samo unutra – napolje, unutra – napolje. A kurac je klizao i klizao, dirao samo dno njene pice, zabijao se u nju, cepao je i rastezao, bivao mleven.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt