GAZDIN MALI NIJE ZNAO ZA PAUZU: Muž je pijan spavao, a klinac me je razvaljivao ogromnom batinom – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

GAZDIN MALI NIJE ZNAO ZA PAUZU: Muž je pijan spavao, a klinac me je razvaljivao ogromnom batinom

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla da izdržim pa sam obuhvatila njegovu kurčinu, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila punđu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obe smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Vladan u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov kurac počeo je da raste. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.

To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u pičku. Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo da ga uvlačim. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuvom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam van sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja komšinica ili još gore moj suprug. U jednom trenutku sa zavereničkim osmehom je izustio:

– Kako je lepo jebati tobe!

– Hvala na komplimentu!

– Nema na čemu, može li i drugi put?

– Naravno – uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.

Ćutala sam i osećala neprijatnost što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala šta bih rekla. Zato je mali Vladan znao.

– Njih dve su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš da budeš sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primetila kako te želim. Na sreću ona više neće letovati ovde.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt