Šokirale se: 2 studentkinje zarađivale upražnjavajući TROJKU, a onda im je na vrata došao OVAJ klijent – Ispovesti
Ispovesti

Šokirale se: 2 studentkinje zarađivale upražnjavajući TROJKU, a onda im je na vrata došao OVAJ klijent

Videvši ga na vratima, morale su da iskaču kroz prozor

Bizarna priča stiže nam iz Meksika. Dve studentkinje iz Gvadalahare, Ana Pedroso (22) i Huanita Morales (21), završile su u bolnici nakon što su bežale kroz grad od Aninog oca.

Ana i Huanita dospele su na stranice tamošnjih portala kada ih je, dok su vozile motocikl udario auto. Ana je doživela potres mozga, dok je Huanita polomila ruku, prenosi sipse.com.

Studentkinje druge godine likovne akademije u Gvadalahari, inače obe iz prilično siromašnih porodica, nisu želele da budu roditeljima na grbači tokom studija. Kada su se upoznale na početku studiranja među njima su se dogodile hemija i privlačnost i one su se zaljubile.

Postale su i cimerke. Budući da su obe biseksualke, došle su na ideju da zajedno spavaju sa momcima kojima bi to naplaćivali.

Za svoje aktivnosti iznajmili su dvosoban stančić u neuglednom delu predgrađa kako niko ne bi posumnjao čime se bave. Ani i Huaniti posao je krenuo da cveta i uskoro su počele da ređaju zarađeni novac na gomilu.

Priča o lepim i zgodnim studentkinjama pročula se po Gvadalahari i u njihov stan počeli su da dolaze i stariji muškarci. Posle 8 meseci od početka upražnjavanja trojki, Ani i Huaniti je između ostalih, na vrata zakucao i otac jedne od devojaka. U prvi mah nisu ga prepoznale jer je nosio masku.

Videvši o kome se radi, čovek je na licu mesta doživeo nervni slom. Huanita ga je zaključala u jednu od soba kako bi devojke dobile na vremenu za beg. Iskočile su kroz prozor i sele na motor jureći kroz ulice Gvadalahare i tada ih je udario automobil.

Devojke nisu, razumljivo, želele da pričaju u bolnici na ovu temu, ali su kolege novinari uspeli da im pronađu neke slike na Fejsbuku, pre nego što su pogasile profile.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt