Devojka ga je PREVARILA, pa je odlučio da ode kod nje u stan, a onda je sreo njenu SESTRU – Ispovesti
Ispovesti

Devojka ga je PREVARILA, pa je odlučio da ode kod nje u stan, a onda je sreo njenu SESTRU

I sada jako želi da bude sa njom

Jedan mladić se, sa namerom da dobije savet, obratio čuvenoj psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

On i njegova devojka imaju po 21 godinu i u vezi su već tri godine.

Kao i svaki par, tako su i oni imali nesuglasice i probleme, ali je on mislio da su sve rešili.

“Iako sam mislio da smo konačno u redu, saznao sam da me je prevarila dok je bila na jednoj devojačkoj večeri. Osećala je grižu savesti i, čim smo se videli, sve mi je ispričala.”

On je, logično, bio povređen i tužan, pa je sa prijateljima otišao u lokalni pab, a nakon nekoliko pića je odlučio da ode u stan kod svoje devojke. Tamo je sreo njenu sestru, koja se našla u sličnoj situaciji kao i on i bila joj je potrebna uteha.

“Samo smo počeli da se ljubimo i na kraju smo završili u krevetu. Moja devojka je počela da sumnja da nešto nije u redu, međutim, iako sam joj priznao prevaru, ona želi da radimo na vezi. I njeni roditelji vrše pritisak na mene, a sve što ja želim jeste da budem sa njenom mlađom sestrom.”

Možda vam je samo potrebno uzbuđenje?

“Koliko su veliki vaši problemi i da li oni zaista postoje, ili je tebi potrebno uzbuđenje, a devojka je htela da ti malo odvrati misli od nesuglasica? Moj savet je da ne budete sa njenom sestrom, jer će to samo napraviti haos u porodici. Možda vaša devojka želi da ponovo budete zajedno, ali morate da budete iskreni prema sebi. Da li ostajete zajedno iz navike? Suočite se sa tim, jer ako ne želite ozbiljnu vezu, vreme je da krenete dalje”, odgovorila je Deidre.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt