Snaha mi ide na kurs Njemačkog, zadnji put se obukla posve provokativno, pratila sam je i onda sam se … – Ispovesti
Ispovesti

Snaha mi ide na kurs Njemačkog, zadnji put se obukla posve provokativno, pratila sam je i onda sam se …

Ustao sam iz kreveta, otvorio sam prozor i nalaktio na njega da se nadišem malo jutarnjeg svežeg vazduha. Onda sam primetio tetka Mariju, kevu mog komšije. Iznenada me stresao talas nekog zadovoljstva. Bože što jebozovno izgleda ta žena, čak i kad nosi cegere sa pijace. Bila je ispred ulaza i pustila je obe torbe da odmori ruke. Visoka je, plava, krupna uvek doterana i napuderisani, u svakoj situaciji koketna. Sve više i više mi se diže kurac na nju.

Gledao sam je sa drugog sprata i zamišljao kakva li joj je pička. Već je ušla u ulaz ali nakon pola sata čulo se zvono na vratima. To je ona, došla je na kafu kod keve. Bili smo prve i jedine komšije na spratu i svakodnevno su njih dve pile kafu. Njen muž je dobio veći stan za proširenje i to u novogradnji u drugom kraju grada samo što zgrada još nije tehnički primljena mada je sve završeno. Drugim rečima uskoro im sleduje selidba. Iskreno mi je žao zbog toga…

Roli te zove da dođeš. Jel kod njega red? – upitala me tetka Marija kad sam ušao u trpezariju.

– Pobogu tetka Marija, znate da ne gledamo na red – uzvratio sam iako to nije bilo tačno.

Jedan dan smo nas dvojica pili kafu kod njega a onda kod mene. Njen sin Roland je bio drugi razred gimnazije a ja četvrti. U tim godinama to je već dovoljna razlika da se ne družimo. I ja sam imao svoje društvo sa kojim sam uveče izlazio. Sa Rolija sam komšijski pio kafe preko dana, kao da smo neke žene. Primetio sam da je njemu pomalo imponovalo da se druži sa mnom, valjda što sam stariji, šta li… Sedeli smo na terasi a tetka Marija je donela na poslužavniku dve kafe, dva soka i dve male rakijice. Pogledom sam pomilovao njene krupne sise taman kad se nagla nad stočić. Vreli talas mi protutnja kroz stomak. Ja moram nekako da reagujem, da joj dam do znanja da je želim. Moram! Kada smo popili kafe došla je da uzme poslužavnik…

Jel mogu čašu vode? – upitah Rolija.

– Idi za kevom nek ti da – odgovorio mi je žmirkajući na suncu.

– Ja bih čašu vode – pojurio sam za tetka Marijom i stigao je u kuhinji samo što je spustila poslužavnik na sudoperu.

I moja i njena ruka su pošle ka čaši koja je stajala na sudoperi. U momentu kada je ona uhvatila čašu, moja ruka je uhvatila njenu. Srce mi je počelo da bije kao čekić. Toliko jako mi je tuklo da sam siguran da je i ona mogla da čuje. Stala je bez reči i pogledala u mene iskosa, nekoliko trenutaka. A, za nju onda novi šok. Priljubio sam svoja bedra i svoj udrvenčeni kurac uz njenu butinu i držao nekoliko sekundi.

NASTAVAK NA SEDEĆOJ STRANI…

– Pusti – tiho je rekla i odgurnula me od sebe.

Te večeri sam popio nekoliko pića sa društvom u gradu i legao kasno u krevet. Ruka mi sama pod pokrivačem pronašla kurac i kao skoro svako veče počeo sam da drkam. Zamislio sam sisatu Sonju i počeo lagano da navlačim kožicu preko glavića. A onda, pred očima mi se stvorila tetka Marija. Onako visoka, krupna, plavokosa, bele puti, sva kao da je od putera, namestila je usne u svoj čuveni poluosmeh a zatim je raspakovala svoje krupne dojke iz brushaltera i smešeći mi se rekla:

– Dođi da te podojim.

Sise su joj krupne, butine snažne, izgleda mnogo jebozovnije od Sonje i od bilo koga! Počeo sam snažno, skoro mahnito da drkam i svršio sve po čaršavu, ne vodeći računa dali će keva da vidi fleke. U tom momentu sam znao da moram da ponovo pokušam da jebem tetka Mariju. Nisam znao kako je reagovala na ovo danas. Postojala je opasnost da kaže mojoj kevi. To bi bila katastrofa! Ali strast koju sam počeo da osećam prema ovoj ženi bivala je iz dana u dan sve veća i veća i više se nije mogla meriti sa strašću ni prema jednoj devojci koju sam poznavao. Željno sam očekivao da ponovo dođe kod keve na kafu. Ali nje nije bilo već par dana! Da se nije naljutila zbog onog dodira? Da nije već ispričala mojoj kevi? Da nije rekla Rolija? Svom mužu Draganu? Bože, šta mi je sve ovo trebalo? Najzad, začuo sam jedno jutro tetka Marijin glas iz trpezarije. Ponovo sam uzbuđen i ušao sam da je vidim.

– Zdravo sine – ljubazno mi se osmehnula kad sam ušao.

Pokušao sam da vidim na njenom licu bilo kakav znak neke promene raspoloženja prema meni ali nisam ništa primetio.

– Roli će doći kasnije da te nešto zamoli.

– Samo nek izvoli – odgovorih ljubazno i prođoh u dnevnu sobu.

Seo sam na fotelju odakle sam mogao kroz vrata harmoniku da vidim tetka Mariju a ne i moju kevu. Uzeo sam novine i posmatrao sam je. Pogled na njene prekrštene noge i malo ogoljenu butinu mi je smesta nabreklo kurac. Ponovo sam osetio vrelinu i uzbuđenje. Moram opet nešto da uradim pička joj materina. Isplazio sam vrh jezika kao da ližem i pogledao prema njoj. Nije dala znak da je primetila mada je pre toga par puta bacila pogled ka meni. Onda sam rešio da idem dalje, ma koliko bilo opasno. Jednom rukom sam raskopčao šlic i izvadio kurac sakrivši ga iza novina. Onda sam polako podigao novine otkrivši ga celog kako štrči iz farmerki. Nije bilo šanse da ga ne vidi ali nije ništa pokazivala svojim izrazom lica. Ona i keva su listale časopise i gledale krojeve.

NASTAVAK NA SEDEĆOJ STRANI…

Povremeno bi se osmehivala onim svojim koketno osmehom otkrivajući bele zube. Nisam više mogao da izdržim i otišao sam u WC i izdrkao ga. Popodne je stvarno navratio Roli i zamolio za pomoć kao što je tetka Marija i najavila. Sutra će tresti tepihe pa mu treba pomoć oko nošenja. Tepihe i staze smo iznosili jedan po jedan bez problema u dvorište gde ih je tetka Marija propisno istresla sa tresač a zatim ih vraćali u stan. Jedino je problem bio sa najvećim tepihom iz dnevnog boravka koji je bio dimenzije pet puta četiri i nije mogao da uđe u lift pa smo ga nosili stepeništem. Bio je baš težak pa je i ona morala da nam priskoči u pomoć. Kad smo ga najzad uneli u sobu Roli reče:

– Vas dvoje odmotajte ovaj veliki tepih a ja ću sam da donesem one dve staze koje su ostale dole.

Ove reči mi izazvaše prijatnu toplinu u grudima. Ostaću malo sam sa mojom devojčicom! Četvoronoške smo počeli da odmotavamo tepih svaki svoj ćošak. Ja sam svoj počeo brzo da odmotavam a onda sam video da Marija nije ni počela njen. Stajala je četvoronoške nad njenim krajem tepiha očigledno previše umorna. Priskočio sam u pomoć.

– Vi ste se baš umorili – rekao sam pokušavajući da joj priđem što bliže.

– Molim te da se ponašaš pristojno – presekla me je.- Ono što si izveo juče je užasno nepristojno i odvratno. To više da se nisi usudio da ponoviš. Ja sam mislila da si ti fin i pristojan dečko! Baš si me razočarao sa svojim ponašanjem. Mogla bih da kažem tvojoj majci kako se ponašaš prema meni. Majka mogu da ti budem, bre!

– MARIJA LUD SAM ZA TOBOM! – ote mi se iz usta.

Više nisam imao kud. Prebacio sam ruku preko njenih leđa. Ona je počela da je otresa sa sebe.

– Pusti me, evo ide Roli!

– Baš me briga! Želim tvoju sisu! – uhvatio sam je odozdo za jednu sisu koja je visila kao kravlje vime.

– Balavci! – viknula je ali je moj snažan šamar prekinuo.

Glava joj je odletela na suprotnu stranu od siline šamara a na obrazu se ocrtavao moj dlan. Nekoliko trenutaka je vladala tišina a onda je u sobi odjeknuo Rolijev glas:

– Pa vi niste ništa uradili!

Nekoliko dana Marija nije dolazila na kafu. Ni ja nisam išao kod Rolija. Bio sam siguran da blefira i da ništa nije rekla kevi. Mada, nikad se ne zna. A onda, Roli se pojavio na vratima, dobro raspoložen.

– Šalje me keva da te pozovem da ideš sa nama u novi stan. Hoćemo da ti ga pokažemo. Naravno, ako imaš vremena.

– Imam, kako nemam! – odgovorio sam kao iz topa.

Stan je bio prostran i sunčan, stvarno lepši nego ovaj dosadašnji. Naročito mi se svidela lepa stolarija i parket. Plus dve terase. Roli je najzad dobio svoju sobu. Razmileli smo se po praznim sobama. Ja sam krajičkom oka tražio Mariju ali mi je ona vešto izmicala. Mi u jednoj sobi ona u drugoj. I kada bih je video držala se nekako po strani, izbegavala je da nam se pogledi susretnu. A ondazaču se njen glas:

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt