IMAM 19 GODINA I ŽOVIM SA RODITELJIMA – Ispovesti
Ispovesti

IMAM 19 GODINA I ŽOVIM SA RODITELJIMA

Imam 19 godina i živim sa roditeljima. Moja mama je ful riba, ima 39 ali se ne razlikuje mnogo od mene iako je MOJA MAMA.

Tata je druga priča… Tata ima 51 godinu i… tata mi je, ali je ružan k’o noć, debeo, preko 100 kila i stvarno ne znam kako je i na koji način osvojio moju mamu.

Zanimljivo nikada jedno drugo nisu varali iako realno mama može imati muškarca kojeg god želi.

Međutim, juče sam se ranije vratila iz škole, nisam imala zadnja dva časa i kada sam ušla u kuću prilično sam se iznenadila…

Iz spavaće sobe mojih roditelja čuli su se “čudni” zvukovi koje je proizvodila moja mama. Iznenadila sam se obzirom da je tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje.

Prišunjala sam se do vrata spavaće sobe i provirila u sobu gdje sam ugledala moju mamu kako se… ono “igra” se sama sa sobom.

Polako sam izašla iz kuće, nisam željela da joj kvarim ugođaj, međutim kada sam se sat vremena kasnije vratila zatekla sam je kako pije kafu sa tatinim mlađim bratom koji inače živi u Beču.

Očigledno mam nije imala sreće da započeu igru privede kraju… ja sam je poštedila, ali tatin brat očigledno nije.

Ne znam zašto se pati, ja da sam na maminom mjestu imala bih 10 ljubavnika, jedan je život.

BONUS ISPOVEST:

 

Razvela sam se zbog komšijinog PITONA

Zdravo ja sam Marina imam 32g. Crna kosa, zelene oči. 172, 70, sise okrugle povelike kao dinje, guza omanja, pička uredno brijana s trokutićem. Inače sveže sam razvedena nakon 7g. braka.

Nisam mogla više podneti muževu ljubomoru, a dece nismo imali. Neplodna sam. U braku smo imali redovan seks, naročito ujutru pre posla. Muž je bio jako ljubomoran jer sam kako kažu lepuškasta i jebozovna. Mnogi su hteli da me povale.

Nakon razvoda jedna moja drugarica Bojana me je upoznala sa svojim komšijom. Bio je stariji od mene 16g. Doduše ja volim te starije jer sam pre braka bila sa tim oženjenim i starijima. Bojana se s njim kresne povremeno. Mene je to još više naložilo kako mi je pričala. Jednog dana smo se upoznala s njim. Odmah mi se svideo on je visok šlank prosed mladolik. Nije se nikad ženio .

Odlučila sam se prepustiti da me uzme i počeli smo se dodirivati. Tad sam od dodira počela vlažiti. Onda smo otišli u šetnjnu kraj reke, stali smo kraj nekog žbunja . Tu su pali oni strasni zagrljaji onda sam svukla helanke a njemu je kurac već bio dignut prelep obrezan. Okrenula sam guzu i on mi je odmah zabio skoro celog u vlažnu pičku. Zastenjala sam od užitka. Dok me jebao nabijao zguza, mesio mi sise počela sam svršavati. Bila sam glasna kao inače. Onda nakon dužeg vremena mi svršio na guzu . Spermu sam uzela i pojela.

I tako smo počeli da se viđamo, jebemo. Posle sam išla kod njega u stan gde smo radili sve poze, pušila mu, lizao mi pičku, guzu, sise, takođe i kurac mi među sise stavljao. Takođe jebem se u obe rupe. Nekad mi u pičku svrši, a nekad u guzu ili među sise. Znam i gutati njegovu spermu. On mi pičku liže dugo gura jezik duboko. Sa njim mi je predivno. Nekad kresne moju drugaricu Bojanu. Meni ne smeta jer me to loži.

Uglavnom jebemo se redovno, užasno se seksualno privlačimo. Obožavamo jedno drugo. A kad izlazimo na piće ja uvek obučem minić, najlonke jer mi reče da ga loži u javnosti. Naročito kad me gledaju. Kamo lepe sreće da sam ga ranije upoznala. Sad sam srećna zadovoljena. i s njim ću biti dugo, dugo.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt