ISPOVIJEST: "Evo kako me je slomila “predebela” djevojka" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST: “Evo kako me je slomila “predebela” djevojka”

“Evo kako me je slomila “predebela” djevojka… Smuvao sam je iako je u tom momentu imala skoro 90 kilograma a visoka je 173. Simpatična je i slatka u licu, ali ono što me je definitivno privuklo su njene osobine, karakter, pozitivnost, spretnost..

Bio sam očaran svim tim i vremenom počeo da osjećam nešto više prema njoj iako mi je okolina govorila da sam lud, vidim li kolika je, na šta liči, pojela bi me kad je najsitija i ostalo. Nisam njih slušao, već svoje srce i apsolutno mi nije bilo bitno ko šta misli i kaže.

Nakon nekih skoro godinu dana naše veze, odluči ona naprasno da smrša, da trenira, koriguje ishranu, jednostavno da počne da radi na svom izgledu i ijtelu. Bio sam joj u svemu tome najveća podrška i kao i uvek uz nju.

Kada je smršala 25 kilograma počela je da se oblači provokativno, da izlazi stalno bez mene i tako me prije 3 mjeseca ostavi zbog drugog. Osjećam se izdano.”

BONUS ISPOVEST:

 

Volim svoga decka ali sam primetila da mi se njegov otac suzdrzano i neprimetno nabacuje

 

Volim svoga decka ali sam primetila da mi se njegov otac suzdrzano i neprimetno nabacuje. Kada smo svi porodicno otisli na letovanje, njegov otac nije skidao pogled sa moje zadnjice sto mi je mnogo zasmetalo. Ostali se ocigledno prave ludi jer se ponasaju kao da ne primecuju to.

Pre dva dana, kad je prolazio pored mene rukom je namerno i neprimetno presao preko mog dupeta, cim sa osetila to okrenula sam se i udarila mu samar. Na to je ostatak porodice reagovalo burno i odmah su svi skocili na mene vikajuci i raspravljajuci se.

Momak me je u tom trenutku uhvatio za ruku i odveo u sobu, udario me isto kao sto sam i ja njegovog oca, pocela sam da placem i tu mu ispricala sve, naravno nije mi poverovao i raskinuo je sa mnom misleci da sam luda i da izmisljam price.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt