Priznao sam joj sve i totalno je slomio – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Priznao sam joj sve i totalno je slomio

– Jebi me… Jebi me, Čaki, i ne vadi ga… Spustila je ruku među noge i uhvatila me za kurac. Usmerila ga je u svoju pičku, što sam ja iskoristio i naglo joj ga nabio do kraja. – Jaoj, raspašće mi se pičokara! Jao, Čaki, samo mi ga nabijaj, jebi me, samo me jebi… Jebi me, ali me ne ispuštaj iz zagrljaja! Stavio sam joj i jedan prst u guzu i polako je jebao prstom. – Jao, šta mi to radiš… Ne prestaj nikako! Stavio sam joj još jedan prst.

Prebacila je nogu preko mene kako bih joj ga mogao što dublje nabiti. Telo joj nije bilo toplo, bilo je vrelo. Gorela je, a pogotovo među nogama. Postavio sam je na leđa i počeo brzo nabijati, a ona je počela samo glasno da stenje i da vrišti. Jaja su mi sve jače šljapkala po njenom šupku, dok me je ona obgrlila nogama i stisnula moje guzove. Nabijala me je na sebe i u sebe. Onda sam joj rekao da legne na stomak i malo izbaci guzu. Ispod nje sam stavio jastuk. Opkoračio sam je, raširio joj guzove, stavio prst u šupak, a zatim naslonio kurac na njega i počeo polako ulaziti. Stenjala je toliko glasno da sam pomislio da je jako boli i počeo sam da ga vadim. Rekla mi je da nastavim, da je boli ali da će izdržati jer želi da dugo budem u njoj. Lagano sam počeo da je jebem.

Ona je rukama razdvajala svoje guzove, a ja sam ubrzavao ulaske u nju. Jebao sam je tako još neko vreme kad mi reče da joj je lepo, ali da joj pičku ne zapostavim. Uzeo sam je u naručje i položio na mali stakleni sto kraj kreveta. Raširio sam joj noge. Hteo sam još malo da je ližem, a ona je to jedva dočekala i pozdravila vlaženjem i izbacivanjem svojih sokova. Butinama mi je stiskala glavu a rukama me je nabijala na svoju nezasitu pičku, pičku koja je bila mokra skroz, a ja nisam znao kako da je se najedem. Rekao sam joj da se okrene na stomak ali da ostane na stočiću. Kada mi se naguzila, nabio sam joj kurčinu nazad u picu i jebao sam je jako, kao da će mi je neko oteti. Samo je stenjala: – Jebi me, srećo mojaaa… Samo me jebiii… Jebi me bržeee… Aaaahhh… Vratili smo se na krevet jer je već postalo neudobno. Legla je na bok, a ja sam legao kraj nje. Stavio sam joj opet u pičku i nastavio, a ona je svoju nogu prebacila preko moje da bi ga što dublje stavio u nju. Ubrzo joj se oteo glasni uzdah koji joj je protresao celo telo. – Svršavaaammm… – I ja ću uskoro – dodao sam. – Svrši u mene. Želim tvoje seme u sebi… A ako i zatrudnim i bude žensko, neka nam se ćerkica zove Nevena. Posle par trenutaka sam svršio u nju. Rekla mi je da se ne pomeram i da hoće tako da zaspi, da se bar malo odmori od našeg divljeg seksa jer je pička puno boli. Disanje joj se polako smirivalo i znao sam da tone u san. Stvarno je bilo dobro i video sam da je zadovoljena kako treba. Ostavio sam ga u njenoj pički i zaspao.

Sledećih dana smo malo usporili sa seksom jer je morala da polaže ispite iz hemije kod dve profesorice, mada nije mogla pasti ni kod jedne. Dok smo u hodniku čekali i ponavljali, nju je uhvatila trema. Rekla je da mora u WC. Čekao sam je neko vreme, ali nije se vraćala. Ušao sam zato i ja u WC. Video sam je kako plače. Pokušao sam je utešiti rečima ali bez uspeha. Onda mi je nešto, što će mnogi nazvati perverznim, palo na pamet. Izvadio sam kurac napolje, podigao joj nežno glavu i taman je zinula da nešto kaže, a ja sam to iskoristio i stavio joj ga u usta da joj bar nekako skrenem pažnju sa ispita. Samo je gledala u mene i ne ispuštajući kurac iz ruku, pušila ga. Ljubila ga je i cuclala glavić. Na sebi je tada imala minić, a ispod njega crne najlon-čarape. Gore je imala lepu usku majicu, a obukla je i grudnjak. Rekao sam joj da ustane i da je sad moj red. Podigao sam joj malo minić i napravio malu rupu na najlonkama, taman toliku da joj pička ispadne van slobodna. Seo sam na WC-šolju i ona je znala šta treba. Opkoračila me je, uzela mi kurac u ruku, nacentrirala ga na ulaz svoje pičke i polako se spustila na njega. – Uuuhh… – uzdahnula je. – Budi tiha, jer nismo kod kuće… – rekao sam joj.

Počela je da se nabija kao da joj je to poslednje u životu, a najviše me je izluđivalo kad zastane i počne vrtiti kukovima dok je moj kurac duboko u njoj. Povremeno bih joj sklonio ruku sa usta i uvaljivao duboke i sočne poljupce da joj prigušim stenjanje. Mešali smo svoje sokove i gore i dole. Uhvatio bih je za guzove ispod minića, stiskao ih i pomerao ih prema sebi. Još sam joj malo pocepao najlonke na dupetu, kako bih joj došao do šupka. Kad sam napravio prolaz, oblizao sam si jedan prst i stavio joj ga na šupak i kružio po njemu. Malo je poskočila. Gurnuo sam ga do kraja, a ona je samo nastavila da se nabija zaboravivši potpuno na ispit. Ubrzo sam joj gurnuo i drugi prst i ona se samo stresla a zatim i svršila. Kada je shvatila da ja nisam, rekla je: – Sad je tvoj red da svršiš. Spermu nećemo bacati, a i ne smeš špricati po meni jer će se primetiti. Svršićeš meni u usta.

Odmah ga je stavila u usta i krenula da puši. Ubrzo sam joj ga nabio do kraja u grlo i obilno svršio. Progutala je svu spermu, a zatim uzela žvaku iz torbice. Ja sam stavio kurac nazad u hlače i zakopčao se. Izašli smo u hodnik i čekali još par minuta, dok je nisu pozvali unutra. Ispit je, uz moju pomoć, naravno položila.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt