Priznao sam joj sve i totalno je slomio – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Priznao sam joj sve i totalno je slomio

Počela se oblačiti preda mnom. Obukla je prvo crne prozirne tangice, zatim je počela oblačiti crne helanke. Ja sam joj rekao: – Stani malo. Imam jedan predlog. – Znam na šta misliš… Još dok smo bili kao prijatelji, pričali smo o tome i znala je da volim kad žena ne nosi gaćice. Skinula je helanke i tangice, a zatim helanke ponovo obukla na golu pičku. Gore je obukla samo grudnjak a preko njega neku tuniku koja je padala preko guzova tako da se nije videlo da je pička gola. Polako smo krenuli u šoping. Zagrlila me je, a ja sam svoju ruku stavio oko njenog struka. Dok smo tako išli, spustio sam ruku na njene guzove i lagano ih gnječio. Malo sam naravno spustio ruku niže i došao do pičke, samo da osetim kako je kad se miluje preko odeće. Čuo sam kako uzdiše: – Aaaahhh… Polako, još me boli od onoga sinoć. Kad smo stigli do prijatelja sa kojima treba da idemo u kupovinu, oni su nas već čekali vani. Ušli smo svi u auto. Seli smo na zadnja sedišta, a ja sam svoju jaknu stavio preko nas oboje.

Moje su ruke bile pod jaknom i kad sam se uverio da niko neće primetiti, spustio sam joj ruku među noge i osetio njenu pičku. Kako je samo topla i vlažna bila. Nije smela ni da se pomeri, ni da uzdahne, samo se naslonila na moje rame. Mesio sam joj pičku, trljao je, masirao i stiskao. Igrao sam se s njom. Počela je da vlaži. Kad sam video da je već lagano počela da se vrpolji usporio sam pa i prestao sa masažom pice da je ne bih doveo do još jednog orgazma. Naši doživljaji toga dana još nisu gotovi. Kad smo se vratili iz šopinga, ostavili smo stvari u kuhinji na podu koje sam ja polako spremao u frižider i gde treba. Tada me je nazvala prijateljica Maja i rekla da joj trebaju neki CD-ovi i pitala da li mogu da joj donesem. Sanja je bila u sobi, rekao sam joj da me Maja treba i da ću se vratiti za koji sat. Rekla je da će se istuširati na brzinu i leći malo da se odmori, jer je umorna od puta a i nismo baš nešto ni spavali noćas. Poljubila me je strasno, a ja sam joj rekao da ću joj požuriti u zagrljaj.

Otišao sam i tamo se zadržao oko dva sata jer nisam hteo da zapostavim ostale prijatelje iako sam Sanju toliko voleo. Uvek sam smatrao da su ljubavi prolazne, a prijateljstva večna i nepromenjiva. To će se par godina kasnije pokazati kao pogrešno razmišljanje ali dobro, šta je – tu je.

Kad sam se vratio kod nje, polako sam otključao vrata da je ne probudim i tiho sam ušao u stan i odmah otišao u kupatilo da se istuširam. Kad sam ušao u sobu malo sam se iznenadio, prijatno naravno. Ugledao sam ženu koju sam voleo kao nijednu do sada. Ležala je na boku, okrenuta meni leđima, gola. Jedna noga joj je bila na stranici od kreveta, tako da joj se videla pička i usmine koje su se malo crvenile. Momentalno mi se kurac ukrutio. Bio je čvrst kao da pičku prvi put u životu vidi. Legao sam na krevet odmah iza nje, usmerio ga prema njenoj pičkici i skroz polako počeo ulaziti u nju. Kako sam ušao u nju samo sam čuo jedno tiho: – Aaaahhh… Osetio sam kretanje njene guze u mom krilu. Samo mi je šapnula: – Ovo je najlepše buđenje koje sam ikad doživela. Samo nemoj jako jer me još boli od sinoć…

Ja sam, ipak, polako ubrzavao ritam. Držao sam je za guzu i navlačio je na kurac, mada se i ona sam počela sve brže nabijati. Njeno stenjanje i dahtanje se pojačavalo postepeno, baš kao i moji ulasci u nju. Njeno međunožje je vlažilo sve više i sokovi su joj se razlivali po butinama. Odjednom me je upitala da li sam gladan. Odgovorio sam potvrdno. Polako je sišla s mog kurca, a ja sam legao na leđa. Opkoračila me je i sela mi na lice sa pičkom odmah iznad mojih usta. Prvo je polako, a zatim sve brže, trljala pičku po mom licu, dok sam ja pokušavao da joj usnama pokupim sve sokove koji su iz nje curili. Uhvatio sam je rukama čvrsto za guzove i počeo ih mesiti. Usporila je ritam jer sam joj ja rekao da u svakoj kapi njenog soka želim da uživam, kao i u svakom seksualnom činu koji se odigrava i koji će se odigravati između nas. Poslušala me je i počeo sam da joj cuclam svaki deo pizdurine. Razvlačio sam joj usmine i jezikom brisao svaku kap soka pomešanu s kapima znoja. Stenjala je kao da se nije jebala sto godina. Cuclao sam joj klitoris kao dete bombonu i to ju je izluđivalo. Nisam još video ženu da toliko uživa u lizanju pičke kao ona. Imao sam osećao kao da mi sve jače seda na lice kako bi mi picu što više utrljala u lice.

Počela je da se dere: – Ljubavi moja, jebi me… Razvali mi pičić… Pojedi mi pičku… Osetio sam da je sve vlažnija, a onda je počela da se grči i trese. Samo je vikala: – Jeboteee… Svršavaaaammm… Uuuhhh… Uuuuhhh… Ala ovo godi… Zatim se srušila kraj mene. Zagrlio sam je toliko snažno da smo se prosto stopili u jedno telo. Tiho mi je rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt