Udala sam se za njega iako ima brak iza sebe – Ispovesti
Ispovesti

Udala sam se za njega iako ima brak iza sebe

Udala sam se za čovjeka koji je skoro 15 godina stariji od mene, koji ima jedan brak iza sebe i sina iz tog braka koji je samo 5 godina mlađi od mene, ima 20. Prošli vikend mi se mama razbolila, problemi sa plućima, zbog čega je ostala u bolnici, a ja se sva tužna i uplakana vratila kući.

Sin od mog muža je bio sam u stanu kada sam došla i kada me vidio kakava sam počeo da me tješi. Ja sjedim na kauču samo što ne zaplačem, a on me pokušao oraspoložiti šalama, pa mi razbaruši kosu, pa me grli… Ne znam ni sama kako, ali iznenada me počeo lj.biti, nisam se ni snašla, pritisnuo me, inače je jako lijep momak, ali nikada nisam ni pomišljala da ja i on.. RADIMO ONE STVARI!

Ja u šoku šta se dešava, on se najednom ustane, naglo, mislim si sigurno je požalio, a on ugasi svjetlo… Uglavnom uspio je da bar na trenutak zaboravim na moje problema i budem sretna. Hvala mu…

BONUS ISPOVEST:

PRVI PUT NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Dama je zavukla ruke među moje butine dok je golać obrađivao moju ženu

 

Kada toliko čekaš godišnji odmor onda i posao otaljavaš sve dok ne napuniš opet baterije. Nekako je ove godine ispalo da smo žena i ja po prvi put na godišnji otišli sami. Znajući to, sve sam isplanirao za dobro jebanje, jer nećemo morati da budemo tihi zbog dece, već ćemo se jebati koliko hoćemo i kad hoćemo.

Ženine pripreme za odmor su daleko komplikovanije od mojih; tu je manikir, pedikir, depilacija, posebno depilacija pičkice, a najgore je što ne zna što će poneti od garderobe. Meni je dovoljno spakovati kupaće, koji šorc i majicu i to je sve. Kada smo, na kraju, krenuli na odmor još je razmišljala da li je nešto zaboravila. Nakon maltretiranja oko korona propusnica na granici i traženja apartmana koji je bio zavučen u jednu malu uličicu nekako smo se smestili i već nakon pola sata odjurili na plažu.ž

To popodnevno kupanje i izležavanje na plaži me poprilično osvežilo, pa mi se energija skroz regenerisala. Vraćajući se u apartman, žena je pravila planove za veče, a ja sam razmišljao kako ću je pojebati pre nego što izađemo negde na večeru. I pojebali smo se, ali na brzaka, dok je sušila kosu. Samo sam je naguzio i napunio joj brzinski pičku.

Veče je bila idealna, tiha, topla i super smo se opustili. Već sutradan smo birali male, usamljene plaže na kojima nije bilo nikog ili vrlo malo kupača,toliko malo da se žena mogla kupati u toplesu i izlagati svoje sise suncu.

”Prava je šteta što ti guza i pičkica ne mogu pocrneti na ovako lepom suncu”, rekoh joj dok sam joj na plaži mazao stomak i sise. ”Da si pravi muž pronašao bi mi plažu gde bi to mogla uraditi, pa bi svi uživali. Uostalom, i tvoj kurac bi mogao malo da se sunča”. Malu, usamljen peščanu plažu, na kojoj se moglo kupati i bez krpica, sam pronašao četvrti dan, 11 dana do kraja odmora, ali dovoljno da ženina guza i pičkica pocrne, a i ja da izluftiram svoj kurac. Na tu plažu smo otišli odmah posle kafe i doručka. Plaža je bila kratka, ali prostrana pa smo mogli birati mesto. Dok smo tražili mesto, prošli smo pored jednog para koji su već bili na plaži.

Muškarac je sedeo i buljio u telefon, a žena, od nekih 40-ak godina je ležala na leđima sa široko raširenim nogama povijenim u kolenima. Pička joj je bila skroz depilirana, pa se, između mesnatih usmina rupica jedva nazirala. Bila je već preplanula, to se videlo po osunčanim sisama i venerinom bregu. I mi smo se smestili nekih 10-ak metara od njih. Ženino dupence i sise su se beleli u odnosu na preplanulo telo, a tek moje dupe je bilo belo kao sir, jer je prvi put ugledalo sunčeve zrake.

Za nekih sat vremena plaža se popunila sa još 5-6 parova, a jedan par se smestio između nas i onog para koji je prvi stigao,jedan se smestio tik iznad nas u hladovinu, a porodica sa dvoje dece ispod nas odmah do mora. Sve dame su bile uredno skroz depilirane, ali me je iznenadilo da su i muškarci depilirali svoje međunožje, pa je moj zarasli kurac delovao kao bandit. Jedino ga izdvajala veličina, kad je dignut njegovih 22cm je bilo na divljenje ženskog sveta, a glavić kao pečurka ga je još više isticao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt