Duže vremena sumnjam u muža – Ispovesti
Ispovesti

Duže vremena sumnjam u muža

Već duže vremena sumnjam kako me muž vara dok sam ja na poslu. Danas sam tražila od šefa da me ranije pusti da idem kući, imala sam baš loš predosjećaj. Tiho sam se uvukla u kuću, nečujno, a zvukovi koje sam čula iz gostinjske sobe su samo bili potvrda mog predosjećaja.

Kao da me grom pogodio. Osjećala sam mučninu, kada sam otvorila vrata, počela sam da histerišem, da psujem, krenula sam na njih da je počupam kao kokoš, a onda su ispod plahte izvirili moji roditelji, koji blam, tako se u životu nisam osjećala.

Oni došli i obzirom da nije bilo nikoga kod kuće, a znaju gdje držimo rezervni ključ (ispod saksije, naravno) ušli i opustili se. Kada je došao muž, koji je bio na piću sa društvom I KADA JE ČUO ZA OVU BLAMAŽU evo već 6 sati se ne prestaje smijati… KATASTROFA…

BONUS ISPOVEST:

 

BILO JE NEZABORAVNO VEČE: Uživala je dok sam joj nabijao svog mačora!

 

Bilo je to davno, ja sam tada imao 23god a mama od mog drugara 52god. Stalno od kada sam poceo drkati drkam samo na nju na moju teta Lilu.

Petak negde oko 21h, zvoni mi telefon, kada drug me pite dali mogu da odvezem njega i njegovog ćaleta na autobusku stanicu, putuju na jug srbije, kao da ce i njegova mama krenuti sa nama da ih isprati da je vratim kući.

Naravno da sam pristao, krenuli smo i dosli na beogradsku autobusku stanicu, tu smo malo sacekali da dodje bus onda smo se pozdravili i ja i drugareva mama krenuli kući. Kada smo dosli do kuće u jednom trenutku teta Lila je rekla joj ključevi od kuće su mi ostali kod muža sta sad da radimo, nista reko san idemo do mene pa ćemo sutra videti šta i kako.

Ušli smi kod mene, bilo je negde oko posle ponoci, televizor je bio ostao upaljen a na tv uveliko se emituje p**ć, ja sam krenuo da promenim kanal ali teta Lila kaže da to ne radim, kaze bas bi pogledala ovaj dobar film, ja sam otisao da skuvam kafu.

Seo sam na kraj troseda i taki dok smi gledali p**c i pili kafu k**c koji mi je bio vec uveliko dignut počeeo je da vibrira tako da sam u trenutku ustao i izvadio ga počeo da s***m, govorio sam joj teta Lilo izvini joj izvini i s**o sam ko lud, seo sam, onda je teta Lila prišla i rekla mi nemoj da se sekiraš sve je to normalno, sad ce tebi teta Lila da pruži nezaboravno veče.

Uzela je moj k**c i odma ga stavila u usta, zatim me je pitala ajde kako volis da me j**s, uh teta Lili samo zguza, ona se okrenula a ja san joj počeo zabijati k**u ko lud, počeo san joj puniti p**u spermom tako da me je u jednom trenutku rekla ajde jesi ga više ispraznio.

Posle tuširanja opet smo se j**i jos dva puta.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt