Moja drugarica je siromašna – Ispovesti
Ispovesti

Moja drugarica je siromašna

Moja drugarica ja jako siromašna i mnogi se čude zašto se ikako družim sa njom. Njeni roditelji nigdje ne rade i jedva preživljavaju. Baš teško žive. Ja njoj nikada ne idem, ali nju sebi zove skoro svaki drugi dan. Spremim nam, tačnije njoj nešto ukusno da jede, uvijek kupim nekih slatkiša, sokova i tako to.

Dajem joj i moju odjeću govoreći kako njoj bolje stoji, a ustvari odjeću kupim zan nju, samo skinem etiketu. Jednostavno želim da budemo jednake iako po mnogima nismo ni blizu. Svi su mi govorili da će mi ona kad tad okrenuti leđa i iskoristiti moju dobrotu… DA ĆE MI UKRASTI VRIJEDNE STVARI IZ KUĆE i tako to. Zbog nje sam nekim dragim ljudima okrenula leđe, a juče mi je ona dokazala da sam ja upravu i da je ona ma koliko siromašna moja najbolja drugarica.

Juče mi je bio rođendan i od sve svoje sirotinje ona je skupila 50 eura i kupila mi srebrene naušnice. Skoro godinu dana je skupljala kako bi mi mogla kupiti poklon… Ne znam, možda za nekoga to nije ništa, ali meni je ovo nešto naljepše što mi se moglo dogoditi u životu.

BONUS ISPOVEST:

 

BLUDNICA U MENI JE PODIVLJALA: Rukom je prešao preko mojih prepona, snažno privukao ka sebi i sve jače stezao…

 

Moj mladi kolega Vuk je i to i prethodno veče izašao sa mnom i sa Jelenom na festival. On je apsolutno ljubitelj iste muzike i istog provoda kao i mi i nije bilo razloga da ne odemo zajedno. Provod je stvarno bio fenomenalan obe večeri. To drugo veče upoznao se i vrlo brzo spetljao sa malom Danicom, devojkom koja je i izgledom i načinom na koji igra plenila. Zanemarila je svoje društvo i pridružila nam se. Ona i Vuk se nisu odvajali jedno od drugog. Igrali su, skakali, pili, ali i flertovali i vaćarili se svo vreme. Međutim iako su oboje bili mlađi od nas 13 godina, pratili smo ih energijom u potpunosti. Bukvalno su bili oduševljeni. Zadnjih pola sata Jelena i Danica su igrale zajedno i moram reći vrlo zavodljivo.

Iako smo svo četvoro bili vrlo umorni, kada se proigram završio, nije nam se išlo kući. Kupili smo bocu žestine i po dogovoru se uputili na kej koji je bio nadomak. Odlučili smo da ne sedimo na klupama, nego da se spustimo dva nivoa niže na stepenike bukvalno pored vode. Ćaskali smo, smejali se, cirkali, a njih dve su pušile i elektronske cigarete. U nekom trenutku smo se isključili i svak se povatao sa svojim partnerom. Sedeli smo jedni do drugih. Danica je sedela pored Vuka i ljubili su se-

Jelena je sela meni u krilo. Imala je na sebi dugu cvetnu haljinu. Usku oko tela, a široku ispod kukova. Opkoračila me je, sela bukvalno gaćicama u moje krilo a ostatak haljine prebacila okolo, tako da se nije videlo ništa. Ali mi nismo želeli da se ne vidi ništa. Moji prsti su uveliko radili ispod njene haljine, mesio sam joj guzu tako da se haljina povremeno pomerala toliko da sevne butina ili čak i guza u tangici. I Jelena i ja smo primetili da Vuk svako malo baca pogled krišom na Jelenu iako je i Danica sada već bila u njegovom krilu. I Jelena je uzvratila poglede njemu, ali se sa mnom sočno ljubila i mazila i sve očiglednije trljala pičkicom o moj nabrekli kurac.

Da se razumemo. Danica je fenomenalna pička. Visoka, izuzetno vitka, dugih nogu, lepe male guze, skladnih grudi, savršeno preplanula, duge ravne smeđe kose do dupeta i tako puna stila. Bila je tako mlada i puna energije. Bukvalno svakom bi se digao kurac na nju, naročito zbog načina na koji priča. Međutim, moja Jelena je u odnosu na njih dvoje bila MILF. Visoka, jake butine, uzask struk i široki bokovi, velika obla čvrsta guza, ravan stomak i sada već baš velike silikonske grudi. Prirodno pune usne i naočare za vid su joj davale posebno kurvanjski izgled. Naravno da je gledao u nas i naravno da mu se kurac dodatno digao zbog toga.

Ni Jelena ni ja nismo hteli da ostane na vaćarenju. Potpuno nam je svejedno bilo što su oboje pored nas, zapravo samo nas je dodatno ložilo to, tim pre jer je bio mrkli mrak. Ustala je, u kratkom pokretu spustila, a zatim i skinula tangice preko jedne, zatim i druge noge, ali tako vešto ispod duge haljine, da nisu ni Danica ni Vuk videli pičkicu. Zabacila je haljinu preko mene i opkoračila me. Ispod njene haljine ja sam otkopčao pantalone i spustio gaće. I Danica i Vuk su videli šta radimo. Bili su u šoku, ali su se pravili da ne vide. Jelena se polako spuštala na moj kurac gledajući u Vuka koji je ljubio Danicin vrat i mazio je po dupetu. Skliznula je niz kurac i uzdahnula, a onda počela da meša i ljubi se sa mnom. Namerno sam je jako navlačio ali polako, bilo je očigledno da se jebemo. Da bude još očiglednije, Jeleninu haljinu sa prednjim kopčanjem sam otkopčavao dugme po dugme i oslobodio njene grudi (naravno da nije nosila brus). Počeo sam da joj ljubim i masiram savršene grudi i sisam velike bradavice, dok ona meša na mom kurcu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt