Ostavljena sam dva dana pred svadbu – Ispovesti
Ispovesti

Ostavljena sam dva dana pred svadbu

Vjerenik me ostavio 2 dana prije svadbe i “preko noći” se oženio mojom najboljom prijateljicom. Kada sam to saznala prvo što mi je palo na pamet je da se ub.jem, voljela sam ga sa jedne strane, sa druge biti ostavljena na ovaj način… VELIKA SRAMOTA.

Cijelu noć sam preplakala, sekunde nisam zaspala, a ujutro kada je svanulo otišla sam kod mog frizera potpuno promjenila frizuru, nakon toga sredila nokte, sve kako sam ranije dogovorila… vjenčanicu sam prodala i od tih novaca otišla na ljetovanje, sama…

Ono u šta ni danas 10 godina nakon svega ne mogu da vjerujem, na tom ljetovanju upoznala sam super momka, iz druge države, druge nacionalnosti, druge vjeroispovijesti i… DANAS NAM JE BILO 10 GODINA KAKO SMO SE UPOZNALI… skoro 8 godina smo već u braku, SRETNOM BRAKU. Bivši koji me ostavio i oženi mojom NAJBOLJOM prijateljicom već davno se razveo. ŽIVOT MU KATASTROFA. Život zaista piše romane, ja sam živi svjedok…

BONUS ISPOVEST:

 

MAZIO JE MOJE MAČKICE: Grlio me i ljubio, a onda sam zajahala njegovog mačora i uživala!

 

Ja sam Tina imam 21g. Iz Užica. Dete sam razvedenih roditelja. Prirodna sam devojka. Osobenjačkih sklonosti. Volim prirodu, seks, nudizam, jebem se od 18-te godine, ne sa svakim već sa odabranim.

Ispričaću vam jednu od mojih seks avanutura. Kao i svake godine budem u Ulcinju kod tetke boravim po mesec dana. Tad sam imala 18g. to popodne sam odlazila na plažu. Ovaj put na nudističku. Želela sam baš među masu golih nudista otići gde dolazi svi uzrasti. Taj dan je bilo puno nudista svi goli srećni, opušteni. Tražeći mesto u hladu sam se smestila blizu neke porodice sa decom. Lepo mesto pod borovima. Skinula sam haljinu i gačice. Gola legla čitala knjigu.

Nakon par minuta ušla sam u vodu plivala uživala bilo prekrasno. Mnoge sam ispod oka gledala. Bili su većinom stranci kulturni. Izašla sam iz vode na suncu sse osušila i sela na svoje mesto. kraj menne su bili bračni par 40 tih godina imali su čerku i sina . Malo po malo upoznali smo se pričali.

Oni su iz Leške prijatni su bili. Bližilo se predveče. Obukla sam se i oni su kretali a neverovatno imali su smeštaj blizu moje tetke oko 100 metara. Rekla sam da ovde budem. Pozvali su me u goste da dođem oko 21h. Pristala sam. I tako dok sam tetki pomogla u kući. Bližilo se 9h obukla sam samo haljinu na golo telo. Bilo je prevruće namirisala sam se posle tuša. Otišla sam kod njih.

Lepo su me primili popili smo piće sedeli smo u bašti oni su bili u ogrtačima ispod goli. To me naložilo. Prilično su bili zgodni videlo se ispod njih pica u žene i u njega kurac. Ja sam prema njemu širilla da me gleda. Počeli smo se gledati oni su rekli da pređemo u paviljon . Tu je bio ogroman krevet. Oboje su me počeli grliti svukli su ogrtače a i ja haljinu. Počeli su da me grle ljube mmmmh ja njih takođe. On mi lizao sise ona mi milovala guzu. Uhhh sva sam se prepustila legli smo na krevet. Legla sam između njih .

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt