"SPAVAJ SA MNOM, JAKO SAM USAMLJENA…" – Ispovesti
Ispovesti

“SPAVAJ SA MNOM, JAKO SAM USAMLJENA…”

Ja sam Branka i imam 46 godina još uvijek sam gospođa ali sam se rastala od muža i dobila njegovu mirovinu a on je dobio svije 2 firme u Danskoj.

VEĆ 7 GODINA ŽIVIM SAMA U AUSTRIJI, ALI TEK SADA SAM SHVATILA DA MI JE HITNO POTREBAN MUŠKARAC

Sa 26 godina sam došla da živim u Austriju, nakon što sam završila fakultet. Odmah sam pronašla dobar posao, i dobila dobar stan. Sada vozim i dobro auto, i imam veliki novac na bankonvnom računu, ali nikada nisam uspjela naći muškarca koji će me zadovoljiti u krevetu.

Probala sam mnoge Austrijance, ali mi se nisu svidjeli, potreban mi je spreman muškarac sa naših prostora mojih godina ili stariji. Trenutno imam 33 godine i usamljena sam do bola. Javite mi se u komentar dole ispod…

Udata sam i dugo godina varam muža sa mojim kumom. Moj kum ima duplo većeg, uvek me dovodio do org*zma. Ostanem trudna neplanirano. Abortiram, kum me moli da to ne radim, da neće muž nikad da sazna čije je dete.

Pređe preko toga, nastavimo vezu. Ubi me savest. Ostanem trudna planirano sa kumom nakon samo dva i po meseca.

Rizična trudnoća, prevremeno rođena beba dva i po meseca. Saberi- oduzmi: Koji vrag mi je to trebalo?!? PS: Pregurašmo inkubator i sve ostalo, bebica je dobro muž srećan, kum presrećan…

BONUS ISPOVEST:

 

VRIŠTALA JE OD ZADOVOLJSTVA: Zabio sam joj svoju alatku što sam više mogao!

 

Kada bi izlazio iz zgrade, često sam viđao zgodnu, crnu curu, onako jačih oblina i imala je frčkavu kosu. Svaki put gledao sam je u oči i ona se svaki put nasmejala.

Taj dan nekud sam žurio, seo sam u auto ispred zgrade na parkingu i ona je bez srama otvorila vrata sa druge strane auta i ušla unutra. Rekla je.. Ja idem sa tobom. Zvala se Katarina.. Odmah je rekla da sam joj j**n i da će me i**i.. Ja sam se na to samo smejao..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt