Ona je OnlyFans senzacija: 'Pošaljite mi dokaz, pošaljem vam gole fotke'; Tvrdi da su joj od druge doze narasle grudi – Ispovesti
Zanimljivosti

Ona je OnlyFans senzacija: ‘Pošaljite mi dokaz, pošaljem vam gole fotke’; Tvrdi da su joj od druge doze narasle grudi

Seksi Influencerica i model Kazumi Squirts (24) iz Miamija najpoznatija je po svojim razgolićenim fotografijama i videima koje dijeli na društvenim mrežama i OnlyFansu.

Ona je također poznata i po mnogim plastičnim operacijama, a posebice povećanju stražnjice. No, Kazumi će ostati upamćena i po ponudi koju daje na društvenim mrežama. Naime, ona nudi besplatne gole fotografije svima koji se cijepe protiv Covida-19.

Također, ona tvrdi da je dobila “velike grudi” kao nuspojavu cijepljenja Pfizerom. “Ja sam itekako za cijepljenje i smatram da bi to svatko trebao napraviti. Nadam se da ću svojom ponudom natjerati antivaksere da promijene mišljenje o cjepivu…

Kad sam se cijepila drugom dozom, dobila sam velike grudi kao nuspojavu”, kazala je Kazumi. Ona je otkrila da je njena ponuda itekako urodila plodom. Ljudi joj šalju svoje potvrde o cijepljenju, a ona im zauzvrat pošalje fotografije na kojima je gola.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt