“Muž me je ostavio zbog mlađe klinke” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž me je ostavio zbog mlađe klinke”

Muž me je ostavio zbog mlađe klinke, radim stresan posao i tražim bezobraznog tinejđžera da mi skrene misli… Ja sam usamljena mamica u najboljim godinama za onu stvar. Posao mi je naporan i pomalo stresan i ne vidim drugi način nego da orga.mima i bezobraznim kuckanjem skrenem sve to sa uma.

Muž je otišao sa mlađom i ostavio me sa malim detetom pa sada nemam ni ono malo odnosa koji sam imala sa njim. Nikada nije bio dobar u krevetu i zaista ne vidim na koju foru je upecao tu klinku…. ali nećemo o njemu. Da li sam spremna za nove veze i avanture? Ne znam, za sada ne… ali odnos mi fali, svakog minuta sve više… i moguće je da čim se pojavi onaj pravi da ću rado da raširim noge i sednem mu u krilo kako bi ušao u mene do kraja!

Najčešće mast..biram tako što nalepim svoj veliki di.do za pločice tuš kabine i jašem ga dok voda kaplje po meni. Zamišljam da je to pravi nekog punoletnog tinejdžera koji je neiskusan i kojem sam prva koju je probao. I da, dok ga jašem, on me naziva nevaljalom mamicom JE to, to su moje fantazije…

BONUS ISPOVEST:

RASTAO SAM U NJENIM USTIMA: Čim me je stisnula za patku pokazao sam šta umem sa njenom SOČNOM SMOKVICOM

 

Blizu mog radnog mesta postoji menjačnica u kojoj radi najlepša i najzgodnija službenica.

U toj menjačnici ja često menjam evre, ne zbog kursa već zbog nje. Blizu je 50-oj godini ali izgleda fenomenalno. Crna kosa šišana stepenasto a šiške ravne tik iznad krupnih smeđih oćiju, lepe mesnate usne su dodatno krasile to medeno lice. Grudi za 10-ku. Uvek u špic i visoko, ne preveliko dupe, baš kako treba, sve idealno skladno.

Tog jutra smo se sreli u troli dok smo išli na posao. Imala je tesnu kratku žutu haljnicu sa dubokim dekolteom, mirisala je na seks. Malo smo proćaskali i ona je sišla. Hteo sam da je pozovem da izađemo ali trola je prebrzo stigla na njenu stanicu. Ipak sam izašao malo ranije sa posla da bih stigao u menjačnicu tik pred zatvaranje.

Ušao sam da razmenim 50 evra i opet smo ćaskali. Pozvao sam je na piće a ona je radosno pristala.

Otišli smo do obližnjeg kafića i nastavili da ćaskamo uz vino. Flertovao sam sa njom i davao joj do znanja da je želim. Ona se smeškala i meškoljila u fotelji a pogled je obarala dole kao stidljiva devojčica.

Ipak u jednom trenutku se nežno ugrizla za usnu i pogledala ka mom međunožju.

Nakon par trenutaka me je uhvatila za patku i rekla – ajmo u wc. Rekao sam – ajmo – popili smo još po gutljaj vina i krenuli. Ušli smo zajedno u ženski wc, zaključao sam vrata i zgrabio je očajnički.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt