Sve trpim zbog djece – Ispovesti
Ispovesti

Sve trpim zbog djece

Suprug me vara i to sa mojom nekada najboljom drugaricom mojom sestrom.

Njihova veza traje već par godina i sve to trpim samo zbog naše djece. Ja sam odrasla bez roditelja i dobro znam kako je to i nisam željela da to moja djeca osjete. Djeca nisu kriva da ispaštaju i bojim se da ne krenu lošim putem. Međutim, za vikend je moj muž otputovao u Grčku sa tom svojom i juče sam od njega dobila SMS u kome mi je napisao da kada se vrati želi da stan bude ČIST da se “izgubimo” i ja i djeca i da ne želi više ni da nas vidi ni da nas čuje.

Tih par riječi mi je bilo dovoljno da shvatim da sam ostavljena… Sve sam mu pustila, sve samo da ne dira porodicu i na kraju mi je i to oduzeo. Prevarena, ponižena, ostavljena… Imam još 3 dana da se snađem gdje da se iselim sa dječicom… kako da im kažem da moraju napustiti svoju sobu, svoj stan… kako da im kažem da će rasti bez oca. Zašto…? Gdje sam pogriješila…?

BONUS ISPOVEST:

JAHALA ME JE KAO KROTITELJ! Moja krojačica voli da joj halapljivo ližem mačkicu punu sokova!

Trebao sam da budem kum na svadbi, pa sam otišao kod moje krojačice koja mi šije pantalone po meri i znamo se već dugo.

Inače krojačica je jako lepa i mlada, još uvek neudata i bez dečka, nekako nema sreće u ljubavi, šteta za tako lepu mladu osobu. Već je imala moje mere, ali je htela da proveri jer joj se činilo da sam smršao, a jesam. Klečala je ispred mene, glava joj je bila baš ispred mene u visini mog kurca, usta su joj bila blago otvorena, uzimala je meru dubine pantalona.

Mahinalno me je dodirnula po kurcu dok je držala metar u rukama, a ja sam reagovao. Osetila je da je tvrd, i na sekund me pogledala u oči.

Pogledi su nam se sreli a moj je govorio – Puši ga molim te. Krojačica je završila sa merenjem i sagla se da dohvati fasciklu, a ispod mini suknje su sevnule bele gaćice. Dvoumio sam se dali da je spopadnem ili ne.

Upisala je šta treba i okrenula se da mi kaže kada da dođem na probu.

Ja sam buljio u njen struk, i naravno da je to primetila, nasmejala se i pitala – Da li ste dobro. Nisam bio ali sam rekao da jesam, zamolio sam za čašu vode a ona se okrenula da mi naspe. Podigla se na prste da dohvati čašu sa police a ja sam gledao u njenu guzu. Osetila je to pa je sa sudopere namerno oborila kašičicu kako bi se sagla da je dohvati.

Dodala mi je vodu a onda se sagla po kašičicu, i opet su sevnule gaćice. Spustio sam čašu na sto i zgrabio je, počela je da se smeje i da meša dupetom.

Kurvica jedna, moja krojačica, pomislih i uhvatih je za pičkicu od pozadi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt