“Zasitila sam se muža” – Ispovesti
Ispovesti

“Zasitila sam se muža”

Zasitila sam se više muža, nije više kao nekada. Situacija koja me uzbudila jeste posljednja kada sam uhvatila svoju kcerku od 20 godina kako divlja sa kucnim prijateljem u nama poznatom restoranu u wc-u. Stvarno sam prosto bez daha posmatrala kroz malo odskrinuta vrata kako je ima podigavsi joj suknju na bokove a najlon carape na polovinu njenih butina, jedva se uzdrzavala da ne zavristi od njegovih zestokih naleta jadno dete moje, kako je ovaj grub! Lopov mala, kako li ga je navela na sve ovo – pomislih? Moze cerka da mu bude a on joj ga nabio u njenu mladu zadnjicu i razbija je !

Pomalo sam joj i zavidela ali ne na njemu vec na momku sa koim je vec 2 god. u vezi. Sladak momak, ima neki bezobrazan pogled.Cesto je boravio kod nas, posto je policajac nisu se vidjali svaki dan ali kad bi doso sedeo je ceo dan.

Tako je bilo i tog kobnog dana, nakog zajednickog rucka suprug je zalegao na trosed, nas troje smo u trpezariji pili kafu, odjednom mojoj cerki zazvoni mobilni, bila je to njena drugarica koja ju je histericno molila da joj donese haljenu posto izlazi sa novim momkom.

Moja cerka se brzo spremi i otrca kod nje, ostali smo ja i Zoran (njen momak)sami. !Palo mi je na pamet da ga zavodim( vodila mi se ljubav sa njim) ali necu ipak srecu da im kvarim! Poceli smo da pricamo o njegovom poslu, odavao mi je tajne njegovog zanata, bilo je zanimljivo.

Predlozio mi je da mi pokaze kako da stavim lisice koje je imao jer je poneo uniformu, pristala sam. To da drzim ruke na ledjima dok ih on stavlja, kad ih je stavio strasno me je privuko uz sebe, osetila sam njegov dah na vratu .

-Zorane, dete sta ti je-rekla sam drhtavim glasom!

-Nemojte da se opirete kontroli-rece! Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka u je krenula ka moim grudima (koje su u tankoj kucnoj haljuni bez brusa strcale)

-Zorane, nemooooj, ja sam Ivanina majka-ponicno mu govorim!

-Samo malo, dugo vas merain i te vase grudi-rece! -Zorane prekini, nesmes to da mi radis, muz mi je u drugoj sobi a i Ivana ce doci-jedva sam izustila vidno napaljena!

Nije nista govorio, Grubo me je nagnuo na sto, podigao haljinu i u jednom potezu mi pocepao najlonke i ga.ice! htela sam da zavristim kao kobila ali me je presekla misao da mi je suprug u drugoj sobi u istu ruku to me je i pa.ilo da me klinac razbija u tako rizicnoj situaciji!U konbinaciji Zoranovog velikog i zavidne tehnike ubrzo sam pocela da svr…am .

Brzo mi je skinuo lisice a ja sam se potrudila da sto pre skinem pocepane nejlonke i uredim se pre nego se muz probudi i cerka vrati. Kad smo se sve sterdili udarila sam mu samar i rekla da mu se to vise ne ponovi! I time u sebi potajno zelela da ga izprovociram da me i sledecom prilikom navodno bez moje zelje po..ca.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt