“Smuvala sam se sa jednim momkom” – Ispovesti
Ispovesti

“Smuvala sam se sa jednim momkom”

Treba mi savet. Dok sam bila mladja napravila sam gresku i smuvala se sa momkom koji je malo dalje i koji je od mene stariji malo vise. U to vreme davala sam sebe celu da ga imam, slala sam mu go*e slike i video snimke.

On se jos tada, pre 2 god., zakleo da bez mene nece ziveti. I evo godinu i po’ zelim da prekinem tu vezu, za koju apsolutno niko ne zna, jer jednostavno ne osecam nista vise, imam drugog momka sa kojim sam izgubila ne*ino*t koji me cuva. Ali on mene ne pusta, preti mi da ce doci i ubiti se na mestu gde me je prvi put video, cuva moje go*e slike od pre 2 godine, svaku poruku zna napamet, ne mogu da izadjem jer odmah preti.

Hoce da se udam za njega cim zavrsim skolu i ako kazem nesto protiv toga odmah se dize “revolucija”. Ne mogu da kazem mojima, a ne mogu ni da prijavim policiji jer je mali grad u kome zivim i sve ce se brzo procuti. Pocinjem da mrzim sebe.

BONUS ISPOVEST:

NISAM UMETNIK ALI SAM JOJ UMETNUO! Dok sam joj gurao u lepljivu macu, njen vrisak je odzvanjao galerijom!

 

Kad me je opazila na njenom licu nisam primetio čak ni poslovnu ljubaznost.

– Ćao piskaralo, opet si došao da se ogrebeš o posluženje i ispljuješ izložbu – bila je zlobnija nego inače.

Priča se po kuloarima da se jebe sa matorim slikarom čije slike „krase“ zidove galerije. I cvetne tapete vrše istu funkciju. Jebi ga. Ali matori drkađija živi u Parizu. Totalni anonimus u svetu umetnika, prica se da tamo jede konzerve i pere sudove, ali ovde ga smatraju umetnikom. Došla je i TV ekipa nacionalne televizije.

– Jebi ga, šta ću kad su sendvići inspirativniji od tvog slikara – nisam joj ostao dužan. Da li mu je krenula tezga sa povrćem, a? Već vidim naslov sutrašnje „Pravde“.

– Veći si kreten nego što sam mislila – videh bes u njenim plavim očima – i okrete se novinara nacionalne televizije.

Posmatram je okrenutu leđima.

Duga plava kosa rasuta preko crne majce, koja ide do poveće guzice u zategnutim farmerkama koje su umetnute u martinke. Hm, ovo je čini na određen način seksi – uhvatih sebe u misli na koji nisam pomislio da ću je tako posmatrati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt