Mama je izbacila tatu iz kuće – Ispovesti
Ispovesti

Mama je izbacila tatu iz kuće

Imali su odličan brak do pre mesec dana, kada je tata mami nakon što je došla sa posla, saopštio da je ‘bio’ sa njenom prijateljicom s posla. Moja mama je jos ranije primecivala neke stvari, cula sam razgovor kad je to rekla!

Ona ga je izbacila iz zajedničke kuće, a ja sam ostao da živim sa njom. Juče je tata došao da me vodi na kontrolu kod lekara i ja sam mu rekao da ode u maminu sobu da uzme knjižicu. Pošto ga dugo nije bilo, otišao sam da vidim gde je. On je sedeo na njihovom bračnom krevetu i plakao kao malo dete.

BONUS ISPOVEST:

ŽESTOKO GA JE NABIJAO DO KRAJA! Kancelarija je odzvanjala njenim seksi uzvicima, dok je svršavala u serijama

 

Timski rad i uspešno sklopljen posao sa našim cenjenim poslovnim partnerom Nešom bio je više nego dovoljan razlog da nas stroga ali pravična šefica okupi u svojoj kancelariji i počasti kojem pićencem nakon radnog vremena. A i kako i nebi, posao vredan 7 cifara nam je davao za pravo da se nadamo nekim osveženjem. Kasnije se ispostavilo da je osveženje bio pravi hladan tuš za mene, ali otom potom.

Tvorci poslovnog uspeha su bili moje drage kolege, bračni par Violeta i Ivan, lafčine, uvek spremni za dobru zajebanciju, ali kad se radi – radi se do koske. Nije bilo zabušavanja. Jako spontani, ponekada malo i previše, Ivan je često znao da mi iznese po neku pikanteriju iz, po priči, krajnje uzbudljivog seksualnog života sa njegovom Violetom, svojom „malom kučkicom“ kako je često znao da je iz milošte nazove. Ponekad bi je predamnom šljapnuo po guzi, ona bi se kao brecnula, kao popreko pogledala, ali u tom pogledu nije bilo ničeg neodobravajućeg. U početku sam se zbog toga malo neprijatno osećao, ali je sa vremenom taj osećaj nestajao prihvativši takve situacije gotovo uobičajene.

Ono čega nisam mogao da se otarasim je bila neodoljiva želja za seksom sa Violetom. A kako i nebi, vitka plavuša, izvajane guze, oblih grudi, izazovnog pogleda i usne koje vrište za poljupcem. Vrlo često sam zatvorenih očiju desnom rukom gladeći svoju kitu zamišljao kako mi taj slatkiš, obučena u zavodljivu providnu crvenu spavaćicu, puzajući prilazi, stavlja svoje na usne na glavić, liže kitu lagano celom dužinom gledajući me pravo u oči, uzima ga u usta celog dok mi jednom rukom gladi po jajima a drugom šara po telu. Gotovo da sam mogao da osetim svaki njen dodir, miris njene kože, da čujem njen uzdah dok se u mašti prepuštam njenom telu. Ovakve maštarije su se završavale, po pravilu, obilnim svršavanjem, orgazmom često jačim i lepšim od mnogih koje sam imao privodeći devojke neznane i znane u svom stanu.

Prijem kod šefice je bio opušten, mada priznajem, meni prilično dosadan. Kako su i Neša i šefica bili porodični ljudi pa su jedine teme bila dešavanja u i oko njihovih porodica. Ja kao okoreli neženja sam se držao malo po strani ispijajući piće, smiškajući se po potrebi i klimajući glavom sa vremena na vreme, dok sam u mislima sam bio ko zna gde. Jedva sam čekao fajront, da se dogegam do svog stana i bacim u krevet.

„Dačo srce, ajde budi ljubazan skokni po još koje pivo i uzmi neku gricku, najmlađi si“, prekinula je moj neodređeni tok misli šefica pružajući mi nešto novaca. „Evo ti i ključeve i zaključaj vrata od firme kad se budeš vraćao“

„Vrlo rado“ rekoh jedva čekajući da izađem napolje i malo se proluftiram. Kako sam znao da im neću mnogo nedostajati, reših da odem do najdalje prodavnice u kraju laganim koracima i bez žurbe. Inače šefica Slađana je bila više nego dobrodržeća matora koka plave kratke kose i atletske građe. Po kuloarima firme se pričalo da su za ovaj poslovni poduhvat najzaslužniji kreveti po hotelskim sobama gde se Slađana potajno sastajala sa Nešom. Ipak, kako nisu postojali adekvatni dokazi koji bi potvrdili ove sumnje, voleo sam da verujem da je moj doprinos tom ugovoru veliki i da ću biti adekvatno nagrađen. Mada se osećala neka hemija između njih dvoje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt