5 godina sam u braku, ali sam našao drugu – Ispovesti
Ispovesti

5 godina sam u braku, ali sam našao drugu

U braku sam 5 godina i našao sam drugu, mlada, studentica…izađemo mi naveče i krenemo u hotel.

Parkiram se ja ispred hotela, kad kuca neko na prozor. Ja se okrećem, vidim svoju ženu….blago šokiran, spuštam prozor, ona se samo malo nagne kroz prozor i PLJUNE me u po face, okrene se i ode.

Ova skonta ko je u pitanju, pljune me i ona, doduše više onako simbolično i ode i ona… a ja samo tražio malo zabave.

BONUS:

Nema seksa uz upaljeno svjetlo, dok imamo mjesečnicu, nakon ručka… Zaboravite na glupa pravila!

1. Nema seksa kada vam je želudac pun! Mnoge romantične večeri započnu idiličnom večerom u finom restoranu, no, iako u samoj večeri uživamo, problem je što nerijetko ostane samo na njoj. Pitajte ga je li i on primijetio da vam često splasne želja za seksom nakon što izađete negdje navečer te ga pitajte zbog čega misli da se to događa. Složite li se oboje da je problem u hrani, predložite seksi igrice prije nego izađete van, ili mu predložite da svaku porciju podijelite kako bi i jednom i drugom ostalo energije i elana za seksi igre kasnije.

2. Nema seksa s upaljenim svjetlom! Ovo pravilo najčešće postavlja onaj partner koji nije zadovoljan vlastitim izgledom. Nezadovoljstvo vlastitim tijelom jedan je od glavnih seksualnih inhibitora, a svoje djelovanje širi na mnoge situacije, a ne samo na seks. Jer partner koji postavlja ovo pravilo ubit će partnerovu želju u mnogim situacijama – kada se partner bude presvlačio pred njim, kada se skine i krene na tuširanje, kada predloži romantični wellness vikend…

3. Nema seksa u toj pozi! Strah ili prijezir prema određenoj pozi najčešće dolazi od prethodnih loših iskustava s istom, tehnički loše izvedbe, ili jednostavno nesporazuma. Najgrublji primjer bi bio iniciranje oralnog seksa prilikom kojega ga partner prekine u tome. Za početak otvoreno pitajte partnera što misli o oralnom seksu ili ga ispitajte kako je izgledao njegov prvi susret s tom pozom ili neko najzanimljivije iskustvo. Budite spremni na sitne korake koji će malo pomalo voditi ka glavnoj nagradi. Potrudite se udovoljiti partneru koliko god je moguće te mu izađite u susret na bilo koji način koji će mu olakšati probavljanje određene poze ili radnje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt