Od šoka nisam mogla da progovorim, samo sam se srušila na pod – Ispovesti
Ispovesti

Od šoka nisam mogla da progovorim, samo sam se srušila na pod

Jednog dana tek na pola puta do posla, skontam da sam zaboravila vozačku i vratim se kući po nju.

Ulazim u kuću i zatičem svog muža sa drugom ženom, pogledam u nju i vidim da je to moja najbolja drugarica, moja “sele”…

Od šoka nisam mogla da progovorim, samo sam se srušila na pod dok su njih dvoje gledali u mene sa strahom u očima.

Ljudi moji, ja ni dan danas ne mogu da vjerujem da se to menidesilo, mislila sam da to samo u serijama postoji.

BONUS:

Što je uopće nevinost i jesu li lezbijke zauvijek ‘nevine’? Imamo odgovore…

I dok pojedine zemlje ipak rade na osiguravanju kvalitetne zdravstvene edukacije, velika većina je za teme o seksu i dalje prepuštena sama sebi.

U novom viralnom videu, doktorica Lincoln potaknula je temu koja bi mogla promijeniti način na koji gledamo na svoj “prvi put”. Naime, postavivši pitanje o tome što to za nas uopće znači “izgubiti nevinost”, odjednom se otvorio cijeli spektar tema o kojima je vrijeme da počnemo razgovarati.

“Ne postoji jedan odgovor o tome što znači izgubiti nevinost. Možda je to vaš prvi vaginalni seks. Možda je analni. Što je sa ženama koje se seksaju s drugim ženama? Jesu li one zauvijek djevice? Mislim da se one s time ne slažu. Drugim riječima, ne postoji jedna znanstvena definicija o tome što ‘gubitak nevinosti’ podrazumijeva. S time na umu, imamo li ikakve koristi od ovog termina?”

“Često dobivam upite uplašenih tinejdžerica o tome jesu li i dalje djevice nakon što su napravile određenu radnju. Zašto? Zato što je društvo opsjednuto nevinošću odnosno idejom o tome da ona podrazumijeva neku vrstu ‘čistoće’. Dobivam pitanja o tome je li to doista bio seks ako je u nju ušao samo vrh penisa ili ako je ušao samo na sekundu ili ako su prakticirali samo oralni seks. Kako god bilo, moj je odgovor uvijek isti: Niti jedna definicija nevinosti neće zadovoljiti ljudsku opsesiju nad izmišljenom idejom ‘čistoće’”.

Drugim riječima, dr. Lincoln čvrsto vjeruje u to kako bi svoju energiju ipak trebali uložiti u brigu o tome da djevojčice znaju kako njihov “prvi put”, kakav god bio, ni po čemu ne umanjuje njihovu vrijednost, bez obzira na to odaberu li se “čuvati” za prvu bračnu noć ili to učine puno ranije. Osim toga, djevojčice bi trebalo učiti i o tome kako je njihovo tijelo u potpunosti njihovo te kako se baš ništa ne smije dogoditi bez njihova pristanka.

Video u cijelosti pogledajte u nastavku:

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt