Nema da mi čokoladu kupi – Ispovesti
Ispovesti

Nema da mi čokoladu kupi

Imam dečka,zajedno smo godinu dana.On nema novca, nema ni posao, ne vozi.. Nema da mi čokoladu kupi. Nekad nosi istu majicu po 2‐3 dana, ne kažem da smrdi i ne drži do higijene, jednostavno nema.

Zivi sa bolesnim ocem i bratom koji ima dvoje male djece, žena mu troši na gluposti. Ni ja nisam u nesto boljoj financijskoj situaciji, ali opet imam za neke stvari..

Bez obzira na to sve, voli me više od ičega a i ja njega, sve bi dala za njega a isto tako i on za mene,to znam. Razumijemo se u svemu i pomažemo si, nasmijava me, čini me sretnom i ni za šta ga nebi mjenjala.

Ljudi, nemojte gledati na to kako netko financijski stoji, jer u dusi stvarno moze biti dobar covjek. Me gledajte korice, nego sadrzaj.

BONUS:

Related Articles

Zapalit ćete opet svoju vezu, pogotovo ako imate život i izvan nje!

1. Međusobno razgovarajte

Temelj svake veze je kvalitetna i otvorena komunikacija. Ako vas nešto muči, podijelite to s partnerom. Razgovarajte i o svakodnevnim stvarima, a uz to ubacite i koju šalu, kako biste se zajedno što više smijali i još više zbližili.

2. Koristite svoje dodire

Budite intimni i izvan spavaće sobe. Jednostavni dodiri, poput držanja za ruke, milovanja po licu, ljubljenja, mogu vratiti iskru u vašu vezu.

3. Imajte avanturističkog duha

Ako slijepo slijedite svakodnevnu rutinu, vaša veza će vam postati dosadna, zato s vremena na vrijeme učinite nešto zabavno i drugačije.

4. Usredotočite se na pozitivno

Iako stres u fokus donosi samo negativne strane vašeg frajera, usredotočite se na stvari i činjenice koje su vas i dovele do toga da se zaljubite u njega.

5. Imajte život i izvan veze

Prevelika ovisnost o partneru nikako nije dobra. Ne morate svaku minutu provesti zajedno kako biste dokazali svoju ljubav. Neovisnost i svrhovitost jako su seksi, pobrinite se za svoje potrebe i bit ćete manje predvidljivi i zanimljiviji svom frajeru.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt