“Ucenio sam mlađu devojku” – Ispovesti
Ispovesti

“Ucenio sam mlađu devojku”

Tutnuo bih onu stvar u ćerku moje komšinice, ona me privlači u toj meri da sam joj na instagramu poslao intimni snimak cure koja se isto zove i jako sličan njoj jer sam bio ubeđen da je to ona. Naravno da sam joj rekao da to šaljem dobronamerno kako bi ona bila informisana da je neko postavio njen intimni snimak na netu, a ustvari sam planirao da ceo grad sazna za taj por.ić, hteo sam da spustim njen ego moralne cure, ako ona odbije spavati sa mnom nakon što joj ga pošaljem.

Međutim, rekla mi je da ona nije na tom snimku, ja sam je ubeđivao da je to ona, i rekao sam da cu proširiti svima ako odbije da spava sa mnom. Rekla je da će je ubiti mati ako sazna za snimak očigledno da zaista ima snimak samo sam je upecao na lažan snimak… pitala me da se nađemo sutra da obrišem snimak, reko može. Došao sam po nju kolima… otišli smo dalje od grada, blizu jednog brda. Rekla da pokažem snimak u telefonu što sam i uradio. Ispostavilo se da je pravi snimak, od nje. Molila me da obrišem snimak, nisam hteo, ali sam imao jedan uslov. Tražio sam da me zadovolji u kolima. Dvoumila se. I na kraju pristala. Izvadio sam, ona se savila i dobro ga odradila. Nakon toga tražila da obrišem snimak. Jesam, obrisao. Snimak sam skinuo sa neta, i dalje je dostupan.

BONUS:

Uf, sva sam se naježila! Dodiri po ovih 7 erogenih zona uzbudit će vas više od samog seksa

1. Unutrašnja strana bedara. Nježni poljupci, dodiri, golicanje percem ili nečim drugim potpuno će vas izludjeti. Umjesto da vas krene oralno zadovoljavati, neka vas radije ljudi po vašim bedrima, taman na prijelazu prema guzi.

2. Područje ispod grudi. Neka nakratko zaboravi na vaše bradavice i same grudi i za promjenu se posveti području ispod njih. To je područje jako osjetljivo pa ćete se ježiti zahvaljujući i najmanjem dodiru.

3. Stražnja strana koljena. Zana je pjevala ‘Dodirni mi kolena’, no mi ipak preporučamo stražnju stranu koljena po kojoj će vas svaki dodir uzbuditi i zahvaljujući kojima ćete samo željeti još, i još, i još…

4. Usnice. Često tijekom seksa zanemarujemo usne, ili ih uzimamo zdravo za gotovo. Neka krene prelaziti prstima preko njih, grickati ih ili ih sisati… Uživat ćete!

5. Laktovi. Tankoća kože na ovom dijelu tijela bit će zaslužna za golicanje vaše mašte, ali i trnaca po tijelu. A možda vam taj dio nikada ne bi pao na pamet!

6. Anus. Mnogo žena voli stimulaciju ovog dijela tijela, iako mu se najčešće ne posvećuje dovoljno pažnje. Eksperimentirajte polagano i uvijek koristite puno lubrikanta.

7. Vrat. Velika većina žena obožavat će poljupce i dodire po vratu, i ne samo da će ih obožavati nego će im zbog njih doslovno početi klecati koljena.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt