Uvijek sam bila malo slobodnija – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Uvijek sam bila malo slobodnija

Isterao sam joj vazduh ali se brzo snašla i naslonila se rukama na gornji deo klupe izbacivši predivnu guzu unazad.. Ja sam je već ščepao za bokove i krenuo da se nabijam jače, da je sve.. pucalo.. Lupanje jednog tela od drugo. Šljapkanje dva znojava tela u praznoj svlačionici. Zvuk koji bi svako od nas poželeo da čuje.

Spustila je jednu ruku između nogu i počela da se dodiruje, da trlja svoj klitoris i da povremeno dotakne moju kitu koja je ulazila i izlazila iz pičkice. Pa je onda raširila kažiprst i srednji prst oko moje kite, naslonila ih na svoje usmine i krenula da stiska oko moje kite, dok je samim dlanom mogla da pritiska svoj klitoris.. Krenula je da sve brže diše, osetio sam da je sve vrelija.

Zastao sam, da bih odložio svoj orgazam. “Nastavi” rekla mi je kroz uzdah.

– Nemam kondom – bio sam kratak..

– Zato može i u guzu, pa je napuni – odgovorila mi je..

Izmakao sam se, kurac se izvukao iz pičkice i odskočio uvis, do mog stomaka, tvrd i mokar..

Naslonio sam ga na njen anus, lagano ciljao, kad se odgurnula unazad i samo naklizala na moj glavić. Oduševljen njenim potezom, spustio sam glavu i poljubio je u vrat, pa je onda uhvatio za kosu, napravivši rep od njene duge kose. Lagano sam ga izvukao, pa onda ušao ponovo u guzu, pa ponovo, sada malo više.. dok nisam osetio da sam .. u njenoj guzi ceo..

Ona je spustila prste sada na svoju pičkicu i počela da se trlja ozbiljnije.. dok nisam u jednom trenutku osetio dodir.. na svojoj kiti.. iznutra..

Gurnula je prstiće u pičkicu i stimulisala i moj kurac kroz tanku opnu koja odvaja.. delove.. Ali je bilo veoma napaljujuće..

Osetio sam kako stiska anus, stiskajući i moj kurac u njemu..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt