Uvijek sam bila malo slobodnija – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Uvijek sam bila malo slobodnija

Jedan dan je ostala posle svog termina, pitala da li nam smeta, da radi neke vežbe na strunjači, neke inovacije. Naravno da nam nije smetala. Moji ortaci su je primetili kako se prevrće, prebacuje preko lopte i slično i smeškali se, uz komentare da sada dobro znaju zašto ja uvek poranim na trening.

Bližio se kraj i našeg termina, došli smo do klupe da pokupimo flašice i telefone, kad je ona diskretno prošla pored.. i ponovo namignula.. Pogledao sam je, uzvratio namig, kad mi je pokazala prstima – podignut prst u smislu jedan minut pa je posle pokazala i ka ženskoj svlačionici.. Nasmejao sam se, klimnuo glavom i pokazao palac u vis.. kao .. OK..

Ortaci su otišli u mušku svlačionicu, a ja sam.. lagano.. krenuo ka ženskoj. Oškrinuo vrata, čuo njen glas i potvrdu.. “Uđi”…

Ušao, zatvorio i zaključao vrata pa je onda potražio pogledom. Stajala je pored klupe, samo u zelenim tangicama, čvrstih bradavica.

Prišao sam, spustio loptu u tišini, uhvatio je oko struka i nalepio svoje usne na njene. Kako se samo predivno ljubi, prava đavolica.

Related Articles

Spustio sam ruku na njenu guzu, čuo se tupi uzdah u njenom disanju, dok su usne bile naslonjene na moje. Ona je iskoristila priliku i spustila svoju ruku na moj šorc i dohvatila preko šorca moju sada već potpuno dignutu kitu. Bio sam ponosan na brzinu dizanja svoje kite, mnoge žene nisu verovale da mi tako malo treba da ga podignem, a tako mnogo da ga spustim.

Odmakao sam se od nje i krenuo da se skidan, od patika.. preko dresa i šorca.. ostao sam samo u boxericama, napetim. Jednim potezom sam i njih svukao i ostao je moj tvrdi primerak obrijanog muškog mesa sa glatkim jajima.. Preteći uperen u nju… Prišao sam, ona se okrenula ledjima, podigla jednu nogu blago na klupu, iskoračila. Pomerio sam tangice u stranu i trudeći se da je ne dodirujem rukama od lopte i prašine.. naciljao sam glavić.. Naslonio sam ruke na njene bokove a glavić na njenu vrelinu, osećajući kako gori.. Pokušao sam da ga gurnem, ali neuspešno. Osećam da je mokra, nije do toga, moj ogoljeni glavić je na ulazu.. pokušam ponovo.. ništa..

Pogledam ponovo, pomerio sam gaćice u stranu, nisam toliko lud, kurac . baš gde treba.. ali ne ide..

Stani, smeje se ona…Nisam očekivala da će se ovo desiti…

Pomera se malo od mene, hvata palčevima trakice svojih tangica, skuda ih i iskoračuje iz njih, dodajući mi da ih pričuvam.. Uzimam deo koji je izmedju nogu u usta i sisam njene sokove..

Ona spušta ruku između nogu i lagano.. malo po malo.. izvlači vaginalne vibrirajuće kuglice..

Volim da ih nosim kad je trening, često svršim i dva puta tokom jednog termina izgovara, gledajući me kako u čudu posmatram šta drži u ruci..

Prilazim, dok se ona saginje da ih spusti na majicu na klupi, naslanjam kurac na njenu vlažnu pičkicu i jednim trzajem ulazim u nju.. do kraja.. držeći je za bokove.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt