“Zbog alkohola sam završila u hitnoj” – Ispovesti
Ispovesti

“Zbog alkohola sam završila u hitnoj”

Jedne večeri sa dečkom završila sam u krevetu i krenuli smo u žestoku akciju. S obzirom na to da je piće odradilo svoj posao i da su sve granice bile ukinute, stvarno smo se, što kaže naš narod, dohvatili, toliko me jako pumpao da mi pozlilo od puno alkohola. Otišla sam u kupatilo posle svega da se umijem i osetila neku neprijatnost u onoj stvari.

Gospode bože! Shvatila sam da sam u onom ludilu strasti potpuno zaboravila da izvadim tampon! Men.struacija je već bila praktično gotova nisam uopšte mislila na to. Rekla sam mu šta se desilo, pa smo otišli taksijem u hitnu pomoć, noć proveli tamo. Šta da kažem, mladost-ludost.”

BONUS:

Oooou, čini se da će me ostaviti! Postoje stvari koje rade baš svi frajeri kada požele prekinuti vezu

Prestao je planirati zajedničko vrijeme. Prije ste se stalno družili i svugdje išli zajedno, a sada stalno odgađa, otkazuje, preskače i pronalazi kojekakve razloge samo da vas ne bi vidio. To (možda) znači da zapravo odgađa mako bi skupio hrabrosti prekinuti vezu.

Počinje se dopisivati s drugim curama. Prijateljicama ili bivšim curama ili pak curama koje su zatreskane u njega. To znate po tome što iz njegovog diskursa vi shvaćate da je on već s nekim diskutirao o nekom problemu. Možda se radio o novoj kolegici na poslu, ili o bivšoj curi koja mu se odjednom odlučila javiti na Messengeru. Ako se to počinje događati, može biti da zapravo, koliko god to grozno zvučalo, već priprema teren za period nakon što prekine s vama.

Stalno priča o problemima u vezi. Kao da vam nešto želi reći, nešto što mu smeta, a ne želi to izreći direktno, pa priča `općenito`. U svakom slučaju, stvari koje prije nisu bile problem, kao naprimjer vaše prijateljice, razlika u godinama, izlasci, ukusi u hrani, odjednom to sve postaje problem i odjednom su to stvari na kojima morate raditi. A sve to su znakovi kraja.

Prestaje vam se povjeravati. I dogodi se ono neočekivano: bio je na razgovoru za novi posao, a vi to niste čuli od njega nego od njegovog najboljeg frenda.

Odjednom ga počinjete živcirati. To može značiti da mu se nakupljaju negativni osjećaji, i najvjerojatnije razmišlja o prekidu. Za njega su to zbunjujuća vremena, ali ako tako stvari stoje, prema vama se zapravo ponaša krajnje nepravedno.

Nikada nije sretan kad je s vama. Kad je s vama, više se ne šali. Nije mu smiješno kada ga počnete škakljati i bacati se po njemu u nadi da ćete ga malo oraspoložiti. I djeluje kao da nije – prisutan. (Stalno prčka po mobitelu i gleda mailove). Što god da je posrijedi, čini se da se radi o osobi koja je već donijela veliku odluku, samo vam se još ne usudi reći.

Svađa se bez nekog konkretnog razloga. Ali evo grube istine: zapravo se radi o tome da vas podsvjesno želi svađanjem istjerati iz veze i zapravo se nada da će vas svađe otjerati.

Prestali ste se seksati. Trebamo li dodatno objašnjavati?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt