Volela me, ali me ipak ostavila – Ispovesti
Ispovesti

Volela me, ali me ipak ostavila

Volela me, ali me ipak ostavila… Supruga me ostavila i izabrala da bude sa drugim covekom koji je godinu dana stariji od mog oca, a uz to je i ozenjen…

I jasno mi je rekla “volim te najvise na svetu, ali ima nesto vaznije od ljubavi” novaci skupe dronjice,”to cu da iskoristim dok sam jos mlada i lepa”.

Volim i ja nju i zelim joj da dugo bude “mlada i lepa”

BONUS:

Svi vaši budući frajeri: Koga dočekati raširenih ruku, a od koga pobjeći glavom bez obzira

SAVRŠEN, ALI IPAK…

Kada biste na papir napisali sve njegove osobine, vjerojatno ne bi bilo niti jedne loše. I stalno mislite kako bi on bio najsavršeniji dečko ikad! No kada ga jednom doista upoznate, shvatite da je on bio dobar samo u teoriji, ali u praksi ipak nešto ne štima. Ne možete točno odgonetnuti što, no svakako ga zaboravite ako imate takav osjećaj!

IZDEFINIRANI SPORTAŠ

Ako s vama na predavanjima bude takav, a sigurni smo da hoće, nećete ga moći ne uočiti. Vjerojatno nećete moći skinuti pogled s njega. On je super popularan, najboljeg tijela koje ste uživo vidjeli, a možda i super pametan. Nemojte vjerovati predrasudama o prezgodnim i preglupim frajerima, jer sigurno nisu svi isti. Možda se radi super pametnom dečku koji još k tome dobro izgleda i posvećuje pažnju svojem tijelu. Svakako ispitajte teren!

ONAJ KOJEG POZNAJETE GODINAMA

Sigurno ćete upoznati nekoga koga ste upoznali nekada davno, možda na nekom tulumu, preko zajedničkog prijatelja. On vas se vjerojatno sjeća kao cure s buntovnom fazom, aparatićem za zube ili nekom jednako živopisnom uspomenom. No unatoč tome što vas je možda vidio u vašem najgorem izdanju, ovaj bi vam dečko mogao postati jedan od najbližih prijatelja.

ULTIMATIVNI NERD

On je dečko kojeg na fakultetu poznaju apsolutno svi, od kolega, do profesora. Sudjeluje u svim mogućim zbivanjima vezanim uz fakultet i uz to, ima odlične ocjene i sve polaže u roku. Možda uz sve to i odlično izgleda, ali pitanje je koliko je taj tip doista uhvatljiv. Ako i budete završili s ovakvim frajerom, pazite da mu ne postanete samo još jedna od obaveza. Tisućusedamstošezdesetprva po redu!

DUŠA ZABAVE

On je bio na apsolutno svakom partiju, svi ga u društvu obožavaju i svi jedva čekaju kada će s njim popiti kavu ili otići u ludi provod. Super je zabavan i jako seksi. Vjerojatno ga toliko stalkate na Facebooku da vam njegov profil iskoči čim unesete prvo slovo njegovog imena. I potpuno je razumljivo zašto. Samo pazite da fascinacija njime ne prijeđe u pravu opsesiju!

ISTINSKA DOBRICA

Iako ste možda godinama imali isti raspored predavanja i redovito ga susretali na faksu, nekako vam i nije padao na pamet. Zapravo, kada biste morali nabrojati sve ljude koje ste na faksu upoznali, pitanje je da li biste se njega uopće sjetili. A onda ga odjednom primjećujete na dan vaše promocije, uviđate koliko je simpatičan, sladak i dobar. I pomišljate kako bi bio savršen za vas. E pa pouka je, primjetite ga i uzmite u obzir na vrijeme, prije nego bude prekasno!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt