Bila sam mu bitna samo ja, moja ljubav – Ispovesti
Ispovesti

Bila sam mu bitna samo ja, moja ljubav

Bila sam mu bitna samo ja, moja ljubav… Moja porodica je vrlo siromašna, ali to mom momku, sada mužu nikada nije smetalo, bila sam mu bitna samo ja, moj izgled, karakter, ljubav koju mu pružam. On je jako bogat, otac mu je poznati ljekar i vrlo uticajna osoba.

Imaju zaista veliku kuću i živimo svi zajedno, ali od kada sam došla svekar me baš i ne podnosi i mislim za njega da pored svih njegovih titula da je loš, zaista loš čovjek. Kada god ima priliku vrijeđa me, govori kako sam stara kuja koja je prevarila njihovog sina, ja jesam starija od njega 4 godine, ali nikoga nisam prevarila.

Još mnoge gadosti zna izgovoriti i sve mi počinje da jako smeta, mislim da ću predložiti mužu da se preselimo kod mojih, moji imaju nešto malo zemlje i možemo tu napraviti kuću samo za nas, moji roditelji mog muža sigurno neće vrijeđati. Jesu siromašni al znaju za riječ kultura.

BONUS ISPOVEST:

 

STAVIO SAM JOJ PRSTE U MAČKICU! Bilo je to kao da je neko uključio struju!

 

Zadnjih godina sam bio na moru u Crnoj Gori, u jednom malom mestu. Odlična plaža, čisto more, lepi ljudi. Kako su dani i godine odmicali, tako smo se upoznavali izmedju sebe. Već prvog leta mi je zapala u oči jedna klinka, za mene, mlada mamica sa sinom od dve godine. Izgledala je vrhunski! Dvodelni kostim, telo izvajano.

Sise,sačuvana trojka. Nikad se ne bi reklo da je radjala. Često smo imali ležaljke jedni pored drugih, i vremenom je krenuo razgovor! Bavila se odbojkom dok se nije udala. Odatle joj to telo…

Volela je da,kada joj muž odvede dete, ostane još malo na plaži. Tada bi počinjao program samo za moje oči. Okrenula bi se ka meni i krenula bi sa mazanjem ulja. Polako je zavlačila ruke u kostim. Prvo je mazila grudi, zatim bi se njeni prsti spuštali preko stomaka dole, u gaćice. U prvi mah nisam mogao da verujem! Mamica, dete, muž, ljudi, , a ovamo nedojebana kučkica! Mislio sam da sam utripovao. Ali, prvom sledećom prilikom sve to se na isti način ponovilo! Tada sam rešio da će biti jebana, pa šta god da bude!

Naravno, prilika se uvek ukaže sama. Muž je morao da se vrati u Beograd na par dana, i ona je ostala sama sa klincem. Već je bilo podne, dete joj se unervozilo, i počela je da se pakuje.

– Gde si pošla? – pitao sam je, kao da ne znam.

– Moram Gogija da vodim kući. Spava mu se i nervozan je.

– Ok. I ja sam se smorio. Idemo zajedno.

I, krenuli smo.

Kod mog apartmana smo zastali. Ona je pričala sve i svašta, a ja sam je slušao. Klinac je vukao za ruku, i stalno galamio, Ajde mamice, spava mi se! On bi mu se ljutito obraćala sa rečenicom: Dosadan si! Evo za minut! Iz iskustva sam znao da se sada sve lomi. Ili će me pozvati, ili ću otići da ga izdrkam.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt