Prijateljica mi je otvorila oči u vezi muža – Ispovesti
Ispovesti

Prijateljica mi je otvorila oči u vezi muža

Prijateljica mi je otvorila oči u vezi muža… Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara. Baš me to šokiralo, ali i dalje nisam vjerovala…

Međutim, moja prijateljica je bila uporna u tome da mi otvori oči i da me ubijedi da me moj muž vara. Čak je rekla da zna i sa kojom djevojkom me vara i gdje se viđaju. Tada sam počela vjerovati da zaista govori istinu. Danas mi je poslala poruku da odem u hotel na ulazu u grad. Noge su mi se bukvalno odsjekle od šoka.

Ništa se nisam ni spremala, uzela samk ljučeva od auta i krenula ka hotelu. Čekala sam na parkingu, čekala vrijeme mi nikada sporije nije prolazilo, a onda je iz hotela izašao moj muž i to sa mojom mladjom sestrom Od šoka sam se počela tresti, srce mi je lupalo i mislila sam da ću u tom trenutku da eksplodiram, da umrem Bili su nasmijani i veseli kao da su sami na svijetu Grozno

BONUS:

Mlađe možda je slađe, ali starije znači iskusnije! Za maksimalno zadovoljstvo, pogodite koje biramo radije

Mlađi frajeri su nerijetko uzbuđeni oko svega što ima veze sa seksom, od osvajanja, predigre, pa do samog čina seksa. Međutim, jednom kada zakorače u tridesete, traže nešto novo kako bi pobijedili dosadu u krevetu i svoj seksualni život začinili nekim novim i drugačijim iskustvima.

Jedno zanimljivo istraživanje otkrilo je kako većina frajera u ranim dvadesetima kaže kako ih najviše oraspoloži oralni seks, dok su frajeri u dobi od 30 do 34 godine rekli kako je najbolji način za postizanje erekcije da legnu na vas. Zreliji mškarci shvaćaju da je užitak veći kad ga oboje doživljavaju u isto vrijeme i shvaćaju da ženu neće dovesti do orgazma samo penetracijom.

Iako je samo 23 posto frajera ispod 30 godina otvoreno prema ideji da pokucate na njihova “stražnja vrata”, gotovo polovica frajera u svojim tridesetima kaže da bi to moglo biti nezaboravno iskustvo. Oni su opušteniji u svojem tijelu i žele istražiti sva područja. Polako mu masirajte međicu, a ako vam ne prigovori, nastavite polagano svoj put prema straga i priuštite mu neopisiv užitak.

Više od 80 posto frajera u tridesetima reklo je da ih uzbuđuje gledati porniće sa svojim partnericama, što je veliki pomak sa 61 posto u dvadesetima. Stručnjaci smatraju da je razlog za to vjerojatno njihov strah da ćete ih osuđivati ako vam sugeriraju gledanje pornića.

Frajeri u tridesetima su dovoljno sigurni u svoje želje da ih podijele s vama, često kao način da bi zahuktali vašu dugogodišnju vezu. Dakle, ako ste single, znate na koju dobnu skupinu biste trebali obratiti pozornost. Za vaše zadovoljstvo, naravno!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt