USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo d0le, da se nab0de! – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo d0le, da se nab0de!

– Tako – govorio joj je pohotno – tako te volim kurvo. Šta si mislila, da ću svršiti u tvojoj pičkici možda? Da ću ti napuniti stomak svojom spermom? Da nećeš možda bebu da ti napravim? To bi htela? Bebu, je li? Da budeš majka možda?

Pumpao je njenu guzicu, stiskajući njene guzove, nabijajući svoj kurac do samih butina svojih nogu. Bio je na vrhuncu. Tako moćan. Uzima ženu potlačenu, bespomoćnu, u dupe, i jebe je bezdušno. Izbacivao je svu svoju ljutnju i frustraciju direktno u njenu raširenu, i od bola pocrvenu guzicu.

– Pokazaću ti ja kakav sam jebač, draga moja. – Čula je najzad te reči, znala je da je gotovo, još malo i svršiće. Biće opet normalan. – Tako lepotice, mešaj tim svojim vrećastim dupetom, lomi mi kurac još malo. Evo svršiću ti u guzici, po tvojim crevima, da te podmažem malo.

Opet je bio grub. Nešto se promenilo – pomislila je. Onda se odvojio od nje.

– Na kolena, puši ga. – Ovo je nešto novo – govorila je sebi. Okrenula se ka njemu, spustila se na kolena i brzo uzela njegov kurac u svoja usta. Nije se bojala da je prljav. Pripremila je sebe dobro pre njega, oprala se i sredila, kako je i očekivala da će je uzeti. Sisala mu je kurac sa puno strasti, nadrkavajući mu jednom rukom nisko do samih jaja, dok je ostatak gutala ustima. – Tako srećo. tako, tu ga volim u ta lažljiva usta… – Sisala ga je još malo a onda ju je prekinuo. – Brzo na krevet zlato, lezi na leđa, svršiću, ajde požuri. – I brzo se namestila i za čas je bio na njoj ponovo.

Njegov kurac duboko zabijen u njenu pizdicu. I opet je bio nežan i opet ju je ljubio i podsetio je da je ipak posebna. Nije mrdao kukovima, nabijen kurcem do kraja, svršavao je u njoj. Njegova sperma velikom brzinom slivala se duž pičkice u njen stomak, u njenu matericu. Želi li da je napuni, želi li da je oplodi, napravi joj bebu? Kakve su mi bile namere? – mislila se. Dobro je, uzela sam pilulu, ili možda nisam – razmišljala se. Uzeću je posle – i da je oplodi, ta beba neće imati nikakvu šansu za normalan život.

Da, kad svrši, skinuće se od nje i vratiće se svojoj ženi. Licemer i kurvar, eto šta je on bio, pun kompleksa i skrivenog besa. Ko zna ko mu je sve guzio ženu, a on se iživljavao nad njom. Pa ipak, kad je svršio, spustio se na njene čvrste grudi, naslonio glavu i slušao je kako joj kuca srce. Počeo je da plače i jeca. Opet nešto novo – mislila se:

– Ssssss… ćuti, šta ti je? – tešila ga je. – Ti si veliki momak, ssssss…

– Razvešću se od nje – govorio joj je – dosta mi je svega.

No, ipak nije mu ništa rekla, znala je da će ona za njega ostati samo kurva… Nije mu se radovala, ni njemu ni njegovim rečima.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt