USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo d0le, da se nab0de! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo d0le, da se nab0de!

Uživala je svaki put kad bi je on uzimao i odvodio u krevet….

Raskliman krevet škripao je pod njima, zabijao je svoj kurac iznova i iznova u njen vulkan pun magme i strasti. Očekivala se erupcija zadovoljstva na obe strane. Primaš ga kurvo? – ponovo se mislio – lepo ti je, zar ne? Ko zna, kučko, koliko si ih isprimala do materice, možda su ti bili do grla.

A ipak njegova frustracija se nije prenosila van njegovih misli. Njegove ruke po njenim grudima, njegove usne po pamučno mekoj koži i njegov kurac koji nije prestajao da je buši i buši. Bila je previše mokra, osetila je kraj. Žmarci su joj prolazili telom, obrazi su joj goreli. Klitoris joj je bio toliko tvrd da je cela pičkica pulsirala od strasti. Bože – pomislila je u sebi – opet je to uspeo. Izdrala se jako u grču:

– Jebi me, jebi me jako! Samo ti to umeš, moj voljeni! Jebi me jako, srećo!

Svršavala je nabodena na njegov kurac. Stiskala je njegov kurac svojom pičkicom svakom sekundom svog grčenja, stezala ga je jače i ljubila. Po prvi put je ona ljubila njega. Tako sretna, mokra i vlažna, stenjala je i govorila nešto sebi u bradu kako je sretna. Prija ti moj kurac? – mislio se – koga foliraš, a? Možda i ne glumi? – mislio se. Možda je to istina?

Zaustavio se na tren i zagledao se u njene oči. Bile su nekako suzave i čudne. Crvena u licu, svršila je… Mislio se – bio je siguran. Opet sam je naterao na to… Ćutao je sekund-dve i onda sve pokvario svojim rečima:

– Ajde ustaj kurvo, na noge. Želim da te jebem u dupe. Nemoj da misliš da si nešto posebno, kurva si, kao i sve druge. – Ništa mu nije rekla, samo je ustala, stala uza zid, raširila noge, nagla se napred i naguzila se tako jako, zatvarajući oči, da ga ne bi gledala.

Raširio je njene guzove i pljunuo po njenom anusu. Pljunuo je po njenoj guzici, njenoj rupici. I još jednom da potvrdi, da je do kraja ponizi , čisto nešto da pokaže sebi. Zatim je nabio svoj kurac do jaja, bez zadrške, bez imalo nežnosti i osećanja. Ciknula je od bola ali je sve podnosila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt