USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo d0le, da se nab0de! – Ispovesti
Ispovesti

USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo d0le, da se nab0de!

Ležala je na krevetu potpuno gola, sa licem zaronjenim u jastuk, blago raširenih nogu i guzova. Posteljina je bila čista i tako mirisna. Uživala je u tom osećaju sigurnosti i sreće. Bila je u njegovom krevetu, nije bila u tuđem autu, ni u mraku na autobuskoj stanici. Niti je pušila nekom na klupici u parku, bila je tu gde jeste, gde je zabranjena ljubav postajala stvarnost. Obraćao joj se sa „kurvo”…

Jednom rukom je milovao njenu guzu, glatku i čvrstu. Tako savršenu. Prstima bi skliznuo unutar njene pičkice, na kratko, pa bi onda žurno izvlačio svoje duge prste iz nje i prinosio ih svom licu i mirisao. Mirišeš na tuđi kurac, kurvo – govorio bi u sebi. Sa koliko njih si bila danas, koliko njih su te imali? Zabadali svoje velike i smrdljive kurčine? Osećam li ovo smrad njihovih neopranih jaja i ukus sperme na svojim usnama?

Usnama je klizio duž njenih leđa, ostavljajući trag svoje pljuvačke, kao kad pas mokraćom obeležava šta je njegovo. Imao je nežne i pune usne, i tako su joj prijali njegovi poljupci, vlažni i topli. Tu je po njenom vratu, i nezni ugrizi i nežno sisanje. I prodor njegovih prstiju unutar njene guze. I taj čudan osećaj ispunjenosti u njenom dupetu, i grickanje ušne školjke, i vlažan jezik u njenom uhu. Žmarci duž cele kičme, žar topline.

Trne od slasti ali ćuti, ne želi da mu dâ do znanja da uživa, da joj prija. Okreće je na leđa, gleda je u oči. Sijaju. Miris njenog parfema pomešan sa kapljicama njenog oznojenog tela, pretvarali su ga u životinju. Ponovo ju je ljubio. Celom težinom tela legao je preko nje, a jezikom prodro duboko u njeno grlo. Sisao je njene usne i njen jezik, upijao je njenu pljuvačku. Jesi li ovim ustima pre mene pušila nekom kurac? – mislio se u sebi. Osecam li ja ovo gorak ukus tuđe sperme u svojim ustima? Pušim li ja sad isto tako taj isti kurac koji si držala u ustima i cedila do zadnje kapi smrdljive sperme?

Ništa mu nije smetalo. Skliznuo je do njenih grudi. Okrugle, srednje veličine, sa tako sitnim bradavicama kao nekog nezrelog devojčurka. Gde su ti bre bradavice? – mislio se dok joj je sisao nežno njene grudi. Jesu li ti ih izlizali tvoji jebači?

I njen pupak, savršen, sa rupicom, lepo obrađen. Voleo je tu da je ljubi. Nije skliznuo dalje ka butinama i njenoj pičkici. Samo se podigao gore ka njoj. Uzeo je svoj tvrdi kurac u svoju ruku, namestio ga je na ulaz njene sad tako vlažne i pripremljene pičke, i polako skliznuo u njoj. Njene usmine su se otvorile i usisale njegov tvrdi i napaljen kurac. Podigao joj je jednu nogu i savio je u kolenu. Prihvatio ju je za guzove, savio je i drugu i onda je silovito nabio na svoju kurčinu. Zgrabio je njene usne svojim i počeo je da je grize zubima i ljubi nežno i grubo u isto vreme.

Njegov kurac ispunjavao je njenu pičkicu. Prijao joj je jako. Volela la ga je da ga oseti tamo dole, tvrdog, u sebi. Stenjala je u sebi, ne želeći da mu dâ i malo do znanja da uživa, da joj prija, da se oseća da je voljena, posebna. Bila je sa drugima, ali ne ovako iz zadovoljstva, nikada ovako pre njega. Bila je navučena na debele kurčine bez milosti, do jaja, koji su je samo bušili, i bez osećaja, kao sivonje pumpali. Na ogromne, kao u konje, kurčine, na male, tanke, obične i prosečne. Kakvih sve nije bilo koji su se pentrali i balavili po njoj, sve zbog malo para i verovanja u bolje sutra.

A on je bio takav. Tvrd, lepog izgleda, crvenog i šeširastog glavića, sa lepom kratkom kožicom koja nije štrčala preko tog istog glavića. Prosečan i lep kurac, kakav joj je bio potreban.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt