PRIĐI I RAŠIRI NOGE! Mačkica joj je bila kao PODMAZANA, odmah sam ušao duboko! Njeno stenjanje dodatno me LOŽILO – Ispovesti
Ispovesti

PRIĐI I RAŠIRI NOGE! Mačkica joj je bila kao PODMAZANA, odmah sam ušao duboko! Njeno stenjanje dodatno me LOŽILO

U toj zgradi se nalazi samo desetak stanova. Osim u mom, koji je gotovo uvek prazan, žive samo stariji ljudi, penzioneri.

Pažnju mi je odavno privukla gospođa koja živi u stanu ispod mog. Izuzetno lepa i očuvana za svoje godine (preko šezdeset, sigurno). Uvek namontirana i sa urednom kosom, lepih oblina, naročito sisa.

Sretao sam je povremeno, ali osim običnih pozdrava – dobar dan, dobar dan, nikad nismo prozborili više od toga.

Živela je s notornim pijancem, kojeg sam sretao znatno češće. Uvek je nosio prazne ili pune boce piva, u zavisnosti u kom se smeru zaputio.

S njima je živeo i omatoreli, neoženjeni sin. Kad mu je otac umro, ostali su samo njih dvoje u malenom stanu. Iz nekog razloga, tek sam tad obratio pažnju na udovicu, nekadašnju nespornu lepoticu.

Sreo sam je jednom na stepenicama, bila je ispred mene, u nekom mantilu. Isticalo se lepo dupe i kosa koja je padala do polovine leđa. Kad se okrenula da me pozdravi, sise sapete tim mantilom su me u trenutku uspalile.

Kao i sve lepe žene, svesne svoje lepote, bila je na prvi pogled uobražena i nedostupna, ali sam odavno naučio da je u pitanju samo maska. Najbolji put do njih, do lepotica, je onaj najkraći – direktno, bez uvoda i priprema…

Morao sam da je imam. Morao sam…

Izašao sam iz stana i na stepenicima koje su nagore vodile prema izlazu, naleteh na njenog sina.

– A, Vi ste… Dobar dan, nisam Vas odavno video.

Bili smo komšije godinama, mlađi je od mene možda desetak godina, ali se nikad nismo družili. Moj stan je iznad njegovog, u kojem sad živi samo s majkom, izuzetno lepom ženom, udovicom, verovatno pred penzijom.

Pogledao sam ga prodornim pogledom. Odjednom mi je sve bilo jasno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7 8Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt