DIVLJE AKCIJA SA KLINKICOM: Uvela ga je u svoju usku rupicu, osetio sam toplinu i onda razaranje! – Ispovesti
Ispovesti

DIVLJE AKCIJA SA KLINKICOM: Uvela ga je u svoju usku rupicu, osetio sam toplinu i onda razaranje!

Tada sam imao 18 godina i doživeo sam prvi pravi seks i to sa ćerkom od moje krsne kume. Inače, moja krsna kuma Branka je bila dobrodržeća žena od 43 godine, tada, i mnogi muškarci su se okretali za njom, a sad su mi i jasniji pogledi mog oca kojim je častio njenu guzu. Inače, Branka je bila najbolje prijateljica moje mame još od malih nogu, pa sam se tako i zbližio sa njenom ćerkom, Jasnom.

Jasna je bila starija od mene dve godine i do momenta kad sam stigao do kraja osnovne škole nekako je prestala da se druži sa mnom, jer se družila sa starijim momcima iz srednje. Bila je mlađa kopija svoje mame, a to znači bujnih sisa i velike guze, i visine od 170 santimetra. Duga talasasta crna kosa joj je padala preko ramena i okvirila stalno vedro lice sa dva zelena oka i široki osmeh. Kad sam i ja krenuo u srednju počeo sam naglo da se menjam, u pozitivnom smislu. Od prvih dlačica oko kurca koji je narastao na solidnih dvadeset santimetara, a i dan danas je takav, do poboljšanja muskulature od sporta kojim sam počeo intenzivnije da se bavim. Nije bilo dana da se nije igrao fudbal na školskom igralištu, a posle i trening u lokalnom klubu. Međutim sve ređe sam viđao Jasnu iako je Branka skoro svaki vikend bila kod nas na ručku, na muku mom ocu, koji je često znao da ode u WC, pa ga je sigurno drkao tamo na Branku.

Branka je izgleda znala šta muči mog oca, pa su njene odevne kombinacije bile više nego provokativne. Ja sam tada još bio klinac, iako sam blejao u porniće sa prijateljima iz škole, ali nekako su nam te starije žene bile onako… Nismo se palili na njih. A svoj prvi i pravi seks sam doživeo nakon svog 18. rođendana, i završetka srednje škole, u onaj početak leta. Mama me poslala kod Branke da joj odnesem neke papire i da se ne vraćam dok ih ne pregleda i potpiše. Inače Branka se bila razvela pre 6 godina, jer je uhvatila svog bivšeg u klinču sa njegovom sekretaricom na poslu. On je bio neki guzonja, a to je bio burni razvod jer je Jasna provela kod nas nekih mesec dana dok se situacija nije smirila. I sad sam ja dolazio kod nje sa nekim papirima koji su trebali mojoj mami.

Pozvonio sam na vrata lepe kuće u predgrađu, koju joj je bivši muž ostavio, a na vratima se pojavila Jasna. Ostao sam bez teksta kad je otvorila vrata u kratkim pantalonicama, neki bi rekli vrućim jer se praktično sve videlo, a njen brežuljak je napinjao materijal napred i lepo se video onaj razrez na njenoj pički. A majica bez rukava je samo prekrivala bujne sise bez grudnjaka, dok je kosa bila vezana u rep i podupirana onom frotir trakom koja je bila popularna tada kod svih devojaka. Osetio sam iznenadne žmarke u gaćama i mislio sam da su mi se jaja uvukla u telo, a korac kao da je povukao sve iz jaja i počeo da bubri. Stavivši papire ispred sebe samo sam promuklo rekao:

– Zdravo Jasna, ti je majka kod?

Related Articles

Odmakla se u stranu i rekla.

– Nije, ali upadaj.

Prošao sam pored nje osetivši nekakav parfem ili dezodorans, a ona je nastavila.

– Bože, pa nisam te videla sto godina.

– Ali ti više ne dolaziš kod nas sa majkom – rekao sam sa smeškom iako sam i dalje sa onim papirima skrivao svoj napeti kurac u kratkim pantalonama.

– Ma daaa… obaveze na faksu! – rekla je i pošla ispred mene pozvavši me rukom za sobom, a ja sam buljio u one guzove koji su kipili ispod kratkih pantalonica, dok je kurac postajao sve bolniji u mojim gaćama.

– Pa neke gluposti ovako – govorila je i krenula do frižidera, pa se nagnula kad je otvorila vrata i njena guza bila je u prvom planu dok su se pantalonice uvukle između guzova, a kad se ispravila vadeći flašu soka nije se ni potrudila da ih izvuče između njih.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt