Doživjela sam dva razočarenja u par minuta – Ispovesti
Ispovesti

Doživjela sam dva razočarenja u par minuta

Doživjela sam dva razočarenja u par minuta… Već dvije godine se zabavljam sa 10 godina starijim muškarcem. Juče sam ga toliko željela da sam mu otišla nenajavljena na posao. Kada sam došla nije bilo sekretarice, te sam krenula da uđem u njegovou kancelariju bez najave.

Kada sam prišla vratima čula sam neke zvuk iz njegove kancelarije, mislila sam neki sastanak, povukla ruku sa šteke, a onda sam shvatila da je moj momak sa nekom ženom, vjerovatno sekretaricom. Tada sam zgrabila za šteku želeći da uđem i sa njim ma koliko ga voljela završim, a onda sam čula kako ženski glas reče MUŽIĆU MOJ…

Dva šoka, za dva minuta…noge su mi se odsjekle… shvatila Sam da sam prosto iskorištavana dvije godine i da je sve laž. Nisam željela da mu učinim to zadovoljstvo i da na takav način završi sa mnom. Pravim se da je sve po starom, da ne znam dA je oženjen i… ako moj plan uspije neće još dugo da bude oženjen, ni za suprugu, a ni za mene. Razoriti ću mu brak i tada završiti sa njim!

BONUS ISPOVIJEST:

Izgleda da mi se san neće ostvariti… Sve bih dao da imam moju prvu komšinicu barem jednom u životu, ali ne znam kako da joj priđem, nemam hrabrosti. Neki dan sam izašao da kosim dvorište, inače to nikada ne radim, ali ona se sunčala u svom i želio sam da je mjerkam.

Stavio sam slušalice pustio muziku da mi kosilica ne smeta i uživao, a onda šok za mene. Ona ustaje, onako sva zgodna i dolazi do ograde. GLEDA U MENE I SMJEŠKA MI SE… BOŽE IMA TE, pomislio sam. Kada mi je mahnula, prvo sam se okrenuo oko sebe, a kada sam vidio da se zaista mene obraća, srce je počelo da lupa 100 na sat. Ostavljam kosilicu, skidam slušalice i krećem ka njoj, a ona mi reče, LUDAČE VEĆ 5 MINUTA TE GLEDAM KAKO “KOSIŠ” UGAŠENOM KOSILICOM.

Koji blam, nekada mi se iskopčale i nisam ni primjetio da ne kosim, jer iskreno cijelo vrijeme sam gledao samo u nju. Mislim da mi je nakon ovoga sramoćenja svaka mogućnost da mi se ispuni san i da je imam “ispod sebe” uništena. Koliko je mala razlika između sreće i velike tuge. Moglo je biti da me zove zbog ONOGA ili barem da joj namažem leđa kremom

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt