VRAGOLASTA SANDRA: Izluđivala me je njena mačkica! – Ispovesti
Ispovesti

VRAGOLASTA SANDRA: Izluđivala me je njena mačkica!

Sandra je radila kao servirka u restoranu gde sam u stvari svakodnevo išao na ručak i večeru i njene crne kovrdžice i užurbano trčkaranje između stolova su jednostavno kao magnet privlačili muške poglede, tako da sam je i ja odmah zapazio.

Imala je dugačku kovrdžavu kosu koju je jednostavno vezala u rep i vragolaste crne oči koje kao da su svakome muškarcu obećavale nešto više od porcije špageta ili pice koju bi i mrtva usta jela, samo kada bi je donela Sandra. Njihanje njenih kukova je jednostavno mutilo pamet jače od dobre čašice domaćeg vina po kome je ovaj restoran bio poznat u celom kraju, a kada bi se naginjala da pokupi prazne tanjire sa stola oči i najstidnijeg i najstrože vaspitanog dečaka bi jednostavno morale da zalutaju u dubinama dekoltea njene bluze koja je sprečavala njene čvrste i savršeno oblikovane grudi da iskoče napolje i tako ispune želju svim pohlepnim i bezobraznim pogledima muškog dela gostiju.

Svakoga dana se ponavljalo moje uživanje u pretraživanju njenih oblina i puštao sam mašti na volju da ide sve dublje ispod njene odeće tako da me to naprosto izluđivalo i razmišljao sam sve više o tome kako da privučem njenu pažnju. U stvari, mi smo se na neki način već dovoljno poznavali jer sam već skoro mesec dana bio stalni gost i samo je trebalo da ublažim onaj obavezno poslovni ton naših razgovora, kad na moje iznenađenje u petak veče prilikom večere kada je bilo izuzetno malo gostiju, dok mi je sipala času omiljenog vina ona poče da me zapitkuje odakle sam u stvari, kako mi se sviđa Italija… Tako da nisam smeo da ispustim tu priliku. Kada sam joj rekao da moja firma radi golf terene ona mi je priznala da je oduvek imala želju da odigra partiju golfa, samo što za to još nije imala priliku, jer su to sebi na žalost mogli priušte samo oni sa debljim džepovima.

I tu mi se ukazala šansa! Oprezno sam ponudio da joj pokažem veći deo terena koji je već bio završen što je ona oduševljeno prihvatila. Dogovorili smo se već za sutra pre ručka, jer su svi ostali radnici preko vikenda odlazili kući tako da sam ja bio zadužen da povremeno obilazim teren na koji je već par puta grupica nekih tinejdžera bila upadala sa kros motorima i stvarala štetu. Dogovorili smo se da se nađemo pored restorana i da idemo sa mojim autom. Te noći nisam mogao dugo da zaspim i lutao sam po svojoj mašti kao neki školarac pre svoga prvog randesa sa glavnom trebom u školi koju je on imao sreće da pokupi. Mislim da sam celu noć spavao sa krutim penisom poput štapa za golf!

Jutro je bilo predivno i već sam iz daljine primetio Sandru koja je već čekala na dogovorenom mestu. Svirnuo sam joj i ona je dotrčala do moga auta i veselo uskočila unutra. To jutro je izgledala posebno seksi jer je na sebi imala usku majicu koja se tesno pripijala uz njeno vitko telo tako da su joj se bradavice ocrtavale i kao da su prizivale da ih gricneš, a ispod podrezanih farmerica koje su joj se bile malo dublje zavukle između nogu zategnuta guza kao da je naprosto molila da je neko miluje satima.

U autu je neprestano čavrljala kao da se poznajemo već celu večnost i to mi je davalo potrebnu sigurnost za moje namere. Posle, dok smo šetali zelenim brežuljcima poput nekog pogužvanog ogromnog travnatog tepiha na kom je bilo uredno posađeno drveće i između čijih brežuljaka su se nalazila mala jezerca koja su ujedno i ukrašavala teren i služila za njegovo potrebno navodnjavanje, postajao sam sve nervozniji od želje da joj pokažem svoj nabreknuti štap za golf i pojasnim pravila igre i ubacim direktom neku lopticu u rupicu na njenom terenu koga bih rado obrađivao i navodnjavao danima.

Kao da je znala šta se dešava u mojoj već uzavreloj glavi. Predložila je da sednemo i malo predahnemo ispod jednog drveta koje se nalazilo u podnožju brežuljka pored jednog od jezerca. Seli smo na travu i moja bezobrazna ruka više nije mogla da izdrži i naprosto sama po svojoj komandi obuhvatila ju je oko struka, pa šta bude da bude. Ona kao da to uopšte nije ni primetila i radosno sam u sebi počeo da vrištim i polako sam počeo da joj obrađujem stomak i deo ispod grudi, na šta je već i ona prestala da priča i počela po malo da podrhtava.

Vec sam joj odvažno zavukao ruke ispod majice i polako pritiskao zlatne i čvrste grudi i grickao bradavice koje su zaokruživali veliki tamni krugovi, što me posebno uzbuđivalo. Ni ona više nije mirovala, legla je na travu i i počela da me steže i rukom mi je milovala penis koji je hteo da iskoči. Miris njene kože me uzbuđivao i više nisam čuo cvrkut ptičica sa okolnog drveća čiju su jutarnju pesmu zamenili naši drhtavi uzdasi. Polako sam joj zavlačio ruku ispod pantalona i malo me iznenadilo da nije imala gaćice! To je značilo da je i ona već bila pripremljena! Malo je raširila noge i zavukao sam joj prst u već malo vlažnu i toplu ribicu koja kao da je jedva čekala da zagrize moj mamac. Ona se već bila sasvim opustila i sklopljenih očiju počela da uzdiše i mrmlja:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt