TO SNAJKA, UDRI! Pokušala sam da se izmaknem, ali je duboko tonuo u meni – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

TO SNAJKA, UDRI! Pokušala sam da se izmaknem, ali je duboko tonuo u meni

Uđe Velja, ništa ne odgovorih i njegovo telo se nađe uz moje, videh mu požudu u očima osetih polubac na usnama i ruke po celom telu, uze mi ruku i spusti na svoj nabrekli kurac, prvi put osetih drugog osim muža a ovo u ruci bilo veoma debelo i dugo. Moje telo nestade ispod njegovog, moje noge se instiktivno raširiše i on se nađe među njima, usne mu vešto kliziše po mom vratu i grudima a kurac mu milovaše moju spremnu macu.

– Ženu nisam imao godinama, ti si predivna mlada ženka za parenje i nisi za moje godine ali ne mogu ovo pustiti, prelepa si mila.

Više ga nisam cula prepustila sam se tom starom iskusnom liscu. Lagano je kliznuo u mene I neznim pokretima tonuo sve dublje ,uzivala sam kao nikad osecala sam ga u duboko u sebi navarovatno nabreklog ,udarci po mojoj maci bili su sve snazniji ,svrsila sam veoma glasno uz njegove sapate I snazno zabijanje uda u mene ,milovala sam ga po guzi I leđima telo mu je pocelo podrhtavati osetivsi to uleteh u najduzi orgazam ikad ,nakako ga uhvatih za tvrda jaja I utom momentu osetih vrelinu koja me ispunjava ,shvatila sam da on svrsava u mene.

– Nemoj unutra – pokušah se izmaći ali njegov stisak to nadozvoli.

Bla sam puna njegovog semana a to nikad nisam osetila jer je Misa uvek to radio napolju. Izvuce ga napolje ,spusti glavu na moju macu I poce je lizati I sisati zatim se podize I spusti poljubac na moje usne ,tad osetih ukus njegove sperme u ustima I prosaputa:

– Želeo bi te oploditi ali da mi je bar 30 godina manje ,znas maco da nemam dece, bila si divna.

I izađe napolje, ja ostadoh sa strahom I kajanjem ali kad sam se dodirnula dole i osetila seme koje curi ni moju guzu I razmazala ga po maci sve je proslo a ovo seme u meni me jako uzbuđivalo jer sam konacno osecala da me neko posedovao I ostavio trag u meni ,to je bilo novo veoma napaljujuce iskustvo za mene .Kad sam se ujutro probudila osetila sam jak meni do tad nepoznat miris sperme koja je prenocila u pici ,otisla u kupatilo I sredila se.

Velja je vec bio ustao I skuvao mi kafu koju popismo uz neobaveznu pricu ali shvatih da nista vise nece biti isto ,do dolaska Mise jos nedelju dana a ja sama sa drugim .To vece me odvede na veceru I uz vino I muziku provedosmo divno vece, po povratku kuci opijena svim I svacim nađoh se ponovno u njegovom zagrljaju ovaj put bez ikakvih kocnica odvukoh ga u svoj krevet .Poceh ga ljubiti I cepati odecu sa njega ,ubrzo ostade potpuno go a na mojim usnama osetih njegov ukruceni ud, moje prvo pusenje trajase kratko jer mi on podize glavu I rece:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt