TO SNAJKA, UDRI! Pokušala sam da se izmaknem, ali je duboko tonuo u meni – Ispovesti
Ispovesti

TO SNAJKA, UDRI! Pokušala sam da se izmaknem, ali je duboko tonuo u meni

Zovem se Ana imam 26 godina, ovu priču moram nekom ispričati a ovako mi je najlakše ko zna zašto. Udala sam se pre 5 godina za Mišu posle kratke i burne veze, beše mi prvi muškarac, seks je bio sjajan i ljubav velika. On je 10 godina stariji od mene. Ubrzo otiđosmo u veliki grad kod prijatelja njegovog oca, veoma bogatog i poštenog čoveka, kojeg upoznah na našoj svadbi inače udovca Velju od 65 godina koji sam živi u velikom stanu u samom centru grada. Mišu su odmah zaposli u jednoj velikoj prevozničkoj firmi na međunarodnoj špediciji a smestili smo se kod njega pošto mu je potrebna pomoć u kući a prostora ima u i previše.

Ja sam se bavila kućnim poslovima dok mi je muž bio odsutan družeći se sa čika Veljom. Bio je to jedan fin kulturan gospodin, bivši sportista koji je mnogo mlađe izgledao, kome je supruga umrla pre nekoliko godina a dece nisu imali. Kako je vreme prolazilo sa Veljom sam bila sve prisnija a odnos drugarski. Razgovarali smo o svemu i svačemu, Miša je često odsutan i po mesec dana pa me samoća ubijala a i žalja za nežnošću i seksom. Mišinim dolaskom to je prestajalo ali njegov posao je bio takav a decu nismo još želeli dok se bar malo ne skućimo.

Posle 6 meseci u vreme jednog od njegovih dužih odsustva osetila sam jaku seksualnu želju koju više ni samozadovoljavanje nije moglo ugasiti, jednostavno potreban mi je bio muškarac. Krenula sam da se istuširam potpuno gola i na vratima naišla na Velju koji je izašao iz kupatila samo u gaćicama, zaprepastih se! Imao je sjajno telo a pogled mu se spusti na moje nabrekle grudi i reče:

– Prelepa si mačkice dođi da pogledamo neki film ako ti se ne spava.

Pobegoh u kupatilo zbunjena i uzbuđena, istuširah se obukoh bade mantil i uđoh u dnevnu sobi gde je on gledao nekakav film, reče mi da sednem pored njega i da zna kako mi je u tim godinama bez muža, jer je i sam bez žene 5 godina ali ipak njegove godine. Posle kraćeg razgovora poče me milovati po ruci i osetih da moram pobeći ali vrelina iznutra me sprečavala, mogao je deda da mi bude a želela sam ga. Prepustih se kao gledanju filma a osećala sam svaki njegov pokret na mojoj ruci, pomisli “pa imam samo 21 godinu a on…”. Njegova ruka skliznu na moje koleno i poče ga milovati.

Related Articles

– Ne radi mi to molim te – rekoh ali osetih usne na svom vratu, mantil spade sa mene i izgubila sam svaku kontrolu.

Usne mu se nađoše na mojim grudima, stomaku, legoh na leđa opijena i osetih ono što nikad nisam poljupce na mojoj sad već vlažmoj maci i moju guzu u njegovim rukama, ono što mi je radio jezikom beše nešto najlepše što sam dosad osetila, svrših uz naviđenu vrisku, malo dođoh sebi izvukoh se iz njegovog zagrljaja ustadoh, videh ogromnu nabreklinu na njegovim gaćicama i veliku fleku na njima mislila sam da u tim godinama muškarci…

– Tako si slatka – reče mi.

I pobegoh u svoju sobu i pomislih “što uradih pa imam muža” ali on beše daleko. Nedugo zatim tiho se otvoriše vrata uz pitanje:

– Mogu li?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt