MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

MOJ ŠEF, MOJA NOVA ŽRTVA: Htela sam da ga palim, ali kada je izvukao batinu znala sam da sam se zaigrala

– Jesam, uživala sam čak i dok je pišao po meni uhvatila me neka jeza i uzbuđenje, osetila sam se kao prava kurvetina – odgovorih mu nakon nekoliko puta postavljenog pitanja.

I dok sam to odgovarala digla sam glavu nekako ponosno i gledala ga u oči. Kurac mu je bio poprilično dignut i to na nekoliko centimatara od mog lica. Spustio je bermude dole u uvalio mi kurac u usta uhvativši me za glavu i nabijajući ga u moja usta kao da me jebe u usta. Prihvatila sam da mu pušim a iskreno rečeno i volim da mu pušim kurac, jednostavno volim kad ga osetim vrelog u ustima. Sad je bio malo agresivniji kao da želi da me kazni ali ja sam prihvatila i počela da mu ga obrađujem mazeći mu muda levom rukom i držeći ga čvrsto desnom, polako mi je popustio glavu i prestao da ga nabija do kraja, par puta sam se zagrcnula jer je i njemu bio poveći kurac i nikad nisam uspela da ga celog stavim u usta. Pušila sam mu dok je polako pio svoje pivo. Htela sam da što pre svrši da se konačno dočepam tuša jer je mokraća počela da se suši na mom telu i da me pecka, ubrzavala sam drkajući mu ga istovremeno i mazeći mu muda. Kao da je shvatio šta želim i nekoliko puta me usporavao i to u momentima kad je bio blizu svršavanja, poznajem ga odlično u tim momentima jer sam pušila skoro svakodnevno. Ovog puta je želeo da bude što duže, u nekoliko navrata bi me uhvatio za ruku i glavu ne dajući mi da mrdam da ne bi svršio a kurac uopšte nije vadio iz mojih usta.

Posle možda nekih pola sata pušenja i još jednog piva koje je u međuvremenu doneo naredivši mi da ne mrdam sa šolje podigao me i neguzio preko veš mašine, guzio me žestoko baš onako kako ja najviše volim. Ubrzavao je, izvadio ga i spustio me da čučnem na kolena i počeo da mi svršava po licu i ustima.

Svršio je obilno, prilično me umazao po licu, ja sam mu oblizala svu spermu kao što obično i radim, ustala i krenula ka tušu. Naglim pokretom me uhvatio za kukove i opet naslonio na veš mašinu i nabio mi kurac u ribu, bio je malo omlitaveo. Samo ga je nabio i ćutao, nije me tucao ponovo već me čvsto držao za kukove nabivši ga što dublje. Nakon par minuta izvadio ga i opet me gurnuo ka podu kao da želi da mi opet svrši po licu, malo sam se začudila i brzo shvatila šta sledi.

Držao je kurac desnom rukom ispred mog lica a levom moju glavu i počeo i on da piša po meni. Curilo mi je niz lice, sise ka pločicama, najviše je pišao po mojim sisama, slivalo mi se niz stomak preko ribice ka pločicama…

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt